Διάκριση του Ακαρνανικού και της Νίκης Παλαίρου, στο Πανελλήνιο Κύπελλο Tae Kwon Do ITF στη Θεσσαλονίκη.


Γράφει ο κ. Σπύρος Καϋμενάκης.
Εκπαιδευτικός Φυσικής Αγωγής.

Αυτή τη φορά ο σταθμός μας ήταν η Θεσσαλονίκη και το Πανελλήνιο Κύπελλο 2019 που διεξήχθη στο Ωραιόκαστρο στις 16-17/3/2019. 
Μεγάλη διάκριση το χρυσό μετάλλιο Καϋμενάκη Νεφέλης... Χαρά, δικαίωση και ικανοποίηση τα συναισθήματα αυτής της επιτυχίας!
«Ήταν μέσα στον προγραμματισμό μας να κάνουμε ένα δυνατό τεστ να δούμε που βρισκόμαστε εν όψει της συμμετοχής μου με την Εθνική Ομάδα, στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Ρίμινι της Ιταλίας τον Απρίλιο του 2019.
Βγάλαμε χρήσιμα συμπέρασμα για την αγωνιστική μου κατάσταση και συνεχίζουμε. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον θείο μου και δάσκαλο Καϋμενάκη Χρύσανθο, για την βοήθεια και την καθοδήγηση. Είναι επίσης πολύ τιμητικό να παραλαμβάνεις το μετάλλιο από τα χέρια μιας από τις μεγαλύτερες αθλήτριες του ελληνικού αθλητισμού, της σπουδαίας κ. Βούλας Πατουλίδου», δήλωσε η Νεφέλη.
Στην τιμητική 5η θέση κατατάχτηκε και ο Κάχρος Κωνσταντίνος, που επανήλθε στην αγωνιστική δράση μετά από αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα αγωνιστικής αποχής.
Συγχαρητήρια για την διοργάνωση στην ΑΟΤΕ.

1 σχόλιο:

  1. Δεσποινα Λιοτου18 Μαρτίου 2019 - 3:20 μ.μ.

    Μπράβο σου Νεφέλη μου για μια ακόμη φορά!Θερμά συγχαρητήρια σου εύχομαι κ πολλές ακόμη επιτυχίες στην αγωνιστική σου πορεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.