Ανακοίνωση υποψηφιότητας του κ. Δημητριάδη Πασχάλη στο τοπικό ψηφοδέλτιο του Μύτικα.


ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ 12/4/2019 

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΥΤΙΚΙΩΤΕΣ.
Το 1982 επισκέφτηκα για πρώτη φορά τον Μύτικα ως γαμπρός του αείμνηστου Φερεντίνου Κωνσταντίνου (Κραφάνταλου) και έμεινα έκπληκτος από την γραφικότητα του και την εγκαρδιότητα των κατοίκων του. Με την πάροδο των χρόνων ενσωματώθηκα μαζί με την οικογένεια μου στο χωριό, δημιουργώντας φιλίες και συμμετέχοντας στα προβλήματα του.
Όταν μου έγινε η τιμή από τον Δήμαρχο κ. Ερωτόκριτο Γαλούνη να συμμετέχω στις προσεχείς Δημοτικές Εκλογές στο ψηφοδέλτιο του τοπικού συμβουλίου, η πρώτη σκέψη ήταν θετική. Όμως η εκλογή και η ενασχόληση με τα κοινά απαιτεί θυσίες και καθημερινή παρουσία στο χωριό. Έτσι μετά από ώριμη σκέψη και συνεννόηση με την οικογένεια μου, αποφάσισα την συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο «ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΥΤΙΚΑ» και φυσικά την μόνιμη εγκατάσταση μου στο χωριό εάν εκλεγώ.
Συνδημότες και Συνδημότισσες. Θεωρώ ότι με το ήθος και την αξιοπρέπεια που με διακρίνουν, την τιμιότητα και την αξιοκρατία που έχω ως σημαία στην ζωή μου, γνωρίζοντας τα περισσότερα προβλήματα του χωριού μας, δύναμαι να προσφέρω στον τόπο μας, μέσα από έναν δυνατό ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ με την αμέριστη συμπαράσταση σας, την επίλυση τους.
Έχουν γίνει αρκετά βήματα προόδου τα τελευταία χρόνια, για την αναβάθμιση του βιοτικού επιπέδου των κατοίκων. Μπορούν και πρέπει να γίνουν περισσότερα.
Επιδιώκοντας την ανάπτυξη του χωριού μας και έναν καλύτερο τόπο για τα εμάς τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας, ζητώ ταπεινά την ψήφο σας στις προσεχείς Δημοτικές Εκλογές «ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΥΤΙΚΑ».
Εύχομαι σε όλους τους συνυποψήφιους μου, όλων των συνδυασμών, καλή επιτυχία. Όλοι μαζί μπορούμε να επιτύχουμε τα καλύτερα για το κοινό συμφέρον.

ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣ τ. ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ
e-mail: pasxdimi@hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:   6999 836 195

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.