Συγχαρητήρια από τον κ. Παναγιώτη Στάικο προς την θεατρική ομάδα μαθητών Αστακού.


Θέλω να ευχαριστήσω και να συγχαρώ από καρδιάς τα παιδιά και τον εξαίρετο Δάσκαλό τους κύριο Λάμπρο Πιτσούλια, που στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Ξηρομέρου, η θεατρική τους ομάδα μαθητών Αστακού, στις 19 Απριλίου, ημέρα Παρασκευή,  μας χάρισαν μια υπέροχη παράσταση με το έργο «Μια κωμωδία» του Ιάκωβου Καμπανέλη, με την επίβλεψη του κ. Λάμπρου Πιτσούλια.!!!
Η παράσταση, τα σκηνικά τα κουστούμια εποχής ήταν όλα υπέροχα και τα πρόσωπα των παιδιών έλαμπαν από χαρά και ικανοποίηση από το χειροκρότημα, που εισέπραξα.
Επίσης θερμά συγχαρητήρια και στην Πρόεδρο και τον Σύλλογο Γυναικών Αστακού, που χωρίς την βοήθεια τους δεν θα καθίστατο δυνατόν το εγχείρημα.!!!!
Να ευχηθώ και του χρόνου και καλό Πάσχα σε όλους .

Αστακός 24/4/2019

Με τιμή 

Παναγιώτης Στάικος

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.