Ντίνα Κατσαρή: Στοιχειώδης υποδομές λείπουν για το μοναδικό παραλιακό κομμάτι Αστακός - Μύτικας - Πάλαιρος - Πογωνιά και Βαθυαβάλι.Η πρώην αναπληρώτρια Δημάρχου Αγρινίου, επιτυχημένη και με σοβαρό και μετρήσιμο έργο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού του Δήμου Αγρινίου, Ντίνα Κατσαρή, επί Δημαρχίας κ. Παύλου Μοσχολιού, μιλά για το μέλλον και την προοπτική του Νομού Αιτωλοακαρνανίας και αναφέρεται και στην τουριστική προοπτική της μοναδικής ομορφιάς παραλιακής διαδρομής Αστακός - Μύτικας - Πάλαιρος - Πογωνιά - Βαθυαβάλι, εξού και η δική μας ανάρτηση.
Ένα έμπειρο και σοβαρό αυτοδιοικητικό στέλεχος, που μετά από αποχή 5 χρονών από τα κοινά, συμμετέχει στις Περιφερειακές εκλογές με τον συνδυασμό του νυν Περιφερειάρχη κ. Απόστολου Κατσιφάρα.

1 σχόλιο:

  1. Μια ματια και στο χαρτη των ιχθυοκαλλιεργειων.
    Καλες οι υποδομες,να γινουν σε ολη την περιοχη,
    ετσι θα παμε μπροστα,με εργα οχι με λογια,τοσα χρονια
    ολοι οι κυβερνωντες μας χορτασαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.