Επικίνδυνη φωτιά στο Αρχοντοχώρι αυτή την στιγμή (νεότερη ενημέρωση).


Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την στιγμή επικίνδυνη πυρκαγιά σε κατάστημα συμπατριώτη μας μέσα στον οικισμό στο Αρχοντοχώρι και απειλεί όπως μας πληροφορούν, γειτονικά καταστήματα και σπίτια, στα οποία υπάρχει φιάλη υγραερίου όπως μας μεταφέρουν.
Η πυροσβεστική υπηρεσία σπεύδει από Αμφιλοχία και Αγρίνιο και η κατάσταση αυτή την στιγμή όπως μας μεταφέρεται είναι πολύ επικίνδυνη. Επίσης κάτοικοι μας λένε ότι τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα μιας και δεν υπάρχει νερό στο δίκτυο της ύδρευσης στο σημείο (το γνωστό πρόβλημα του Αρχοντοχωρίου).
Ευχή μας όλα να πάνε καλά, χωρίς να πάθει κανένας τίποτα στην υγεία του και να τελειώσει γρήγορα και αισίως η περιπέτεια των συμπατριωτών μας.

Νεότερη ενημέρωση 05:00 μ.μ.: Η φωτιά κατασβέστηκε και όλοι είναι καλά στην υγεία τους. Το κατάστημα του συμπατριώτη μας έχει υποστεί σημαντικότατες ζημιές ως και ολοσχερή καταστροφή όπως μας μεταφέρεται. Εκφράζουμε την αμέριστη ηθική μας συμπαράσταση και σύντομα ο άνθρωπος να αποζημιωθεί και να ξαναστήσει την δουλειά του.

1 σχόλιο:

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.