Δελτίο τύπου της Δημοτικής Παράταξης Αναζωογόνηση Ξηρομέρου για την παρουσίαση του συνδυασμού του κ. Παναγιώτη Στάικου.


Κατά την ομιλία του επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης Αναζωογόνηση Ξηρομέρου και Υποψήφιου Δημάρχου Παναγιώτη Στάικου στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου στο ισόγειο του Δημαρχείου, η οποία ήταν κατάμεστη από δημότες του Δήμου Ξηρομέρου, η οποία επάλετο από ενθουσιασμό, όπου αρκετοί ήταν και στον προαύλιο χώρο και όχι από Αετινούς ή Κατοχιανούς, όπου αδιάψευστος μάρτυρας η φωτογραφία από το Facebook σε άλλη συγκέντρωση, αλλά από δημότες του Δήμου Ξηρομέρου.
Εκεί ο Παναγιώτης Στάικος, αφού ευχαρίστησε όλους τους συνυποψήφιους Δημάρχους για το άψογο κλίμα που έχει επικρατήσει μέχρι σήμερα, αλλά στηλίτευσε την χυδαιότητα κάποιων ανώνυμων, οι οποίο εκτός του ότι τον καθυβρίζουν καθημερινά μέσα από τα Blogs της περιοχής, τον κατασυκοφαντούν κιόλας, φθάνοντας στο σημείο να τον χαρακτηρίζουν ως πατερίτσα του Γαλούνη (όπως ακριβώς λένε), αφού είχε καταπέσει το αισχρό αφήγημα, ότι ο Στάικος πήρε τα 40.000 ευρώ και δεν θα κατέβαινε στις εκλογές και εάν είχε τα κότσια να μιλήσει για την 21η Απριλίου αφού συνέπεσε με την ομιλία (και ήταν ο μόνος υποψήφιος ο οποίος μίλησε γι ‘ αυτό).
Στην συνέχεια έκλεισε το στόμα σε κάποιους μικρόψυχους – κακοήθεις, οι οποίοι σε μια απέλπιδα προσπάθεια τους έλεγαν ότι όλα τα προηγούμενα χρόνια δεν έγινε τίποτα, παρουσίασε τα μεγάλα έργα από το 1986, όταν ήταν 33 ετών παιδί (λέγοντας χαρακτηριστικά τα χρόνια του Χριστού) η Κοινωνία του Αστακού τον κάλεσε και του είπε: Γιατρέ το νερό και τίποτα άλλο.
Όμως αυτός πέραν του νερού έκανε μαζί με τους συνεργάτες του, στους οποίους αναφέρθηκε ονομαστικά και τα έργα που παρουσίασε και μετά από 33 χρόνια (λέγοντας κοιτάξτε κάτι συμπτώσεις και κάνοντας χιούμορ, είπε λέτε να μου χαρίσει ο θεός άλλα 33 χρόνια, για να είναι ο εφιάλτης κάποιων) η Κοινωνία του Ξηρομέρου του είπε πάλι γιατρέ προχώρα και βγάλε τον Δήμο Ξηρομέρου με τα μεγάλα έργα από την στασιμότητα και την οπισθοδρόμηση.
Το 1994 δεν κατέβηκε πάλι στις εκλογές παρά το γεγονός ότι το 60% που είχε πάρει το 1990 βάδιζε για το 70%, διότι ήθελε να ολοκληρώσει την Διδακτορική του Διατριβή δίπλα στον διάσημο καθηγητή των αυτοάνοσων νοσημάτων Χαράλαμπο Μουτσόπουλο, η οποία είχε βραβευτεί στο τότε Πανελλήνιο Συνέδριο και είχε γίνει δεκτή στο 4ο Παγκόσμιο για το Σύνδρομο Sjogren στο Τόκυο, από όπου και οι φωτογραφία με το κιμονό και όχι όπως πολλά Διδακτορικά του κ@λου τα οποία αποκτούν πολλοί με μερικές δεκάδες χιλιάδες ευρώ, το οποίο είναι και η μοναδική «περιουσία», που απέκτησε από την άσκηση της Ιατρικής, αφού δεν αγόρασε στα εγγόνια του ούτε μια γκαρσονιέρα και σήμερα ζουν στο εξωτερικό, όπου οι γιατροί γονείς τους διαπρέπουν.
Επίσης εξειδικεύτηκε στους υπερήχους, με τους οποίους βοηθά τους ασθενείς του επί 22 χρόνια και είχε μετεκπαιδεύσεις σε ΜΕΘ και ιατρείο Βρογχικού Άσθματος και Σπιρομετρήσεων και σε Λοιμώδη και έτσι αισθάνθηκε τον εαυτόν του ολοκληρωμένο ως επιστήμονα και το μόνο που θέλει να πάρει μαζί του στο φέρετρο, όταν φύγει από την ζωή είναι αυτή η Διδακτορική Διατριβή, αφού φτωχός μπήκε στην Ιατρική και στην ψάθα έχει αποφασίσει να πεθάνει.!!!!
Την περίοδο 2006 - 2010 όπου εκλέχθηκε με (5) πέντε συνδυασμούς από τον πρώτο γύρο με ποσοστό 45% !!!! συνέχισε ένα μεγάλο έργο, το οποίο παρουσίασε συνολικά ξεκινώντας:
1) Από την ύδρευση του Αστακού από την δεξαμενή του Πλατυγιαλιού με αγωγό PVC  και την 2.000 κυβικών μέτρων δεξαμενή της πόλης,  βάζοντας ο Αστακός 80 εκατομμύρια δραχμές και τα υπόλοιπα 200 εκατομμύρια δραχμές τα έβαλε η ΕΤΒΑ με προγραμματική σύμβαση που υπέγραψαν.
2) Το Λύκειο Αστακού με μια θαυμάσια Βιβλιοθήκη, γιατί τα παιδιά μέχρι τότε μαθαίνανε γράμματα σε κάτι αποθήκες.
3) Την κατασκευή του κλειστού γυμναστηρίου στο Γυμνάσιο το 1989, όταν την εποχή εκείνη δεν είχε κλειστό ακόμη το Αγρίνιο.
4) Την κατασκευή του Δημαρχείου και την πανέμορφη αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου στο Ισόγειο, που όμοιά της δεν υπάρχει σε κανέναν Δήμο του Νομού.
5) Την πλακόστρωση – πεζοδρόμηση της παραλιακής πλατείας με αλλαγή φωτισμού, με γκαζόν και φοίνικες.
6) Καταφύγιο αλιευτικών σκαφών με την κατασκευή του μόλου του Εσχατολάγκαδο.
7) Την διαμόρφωση του χώρου στην περιοχή του ανεμόμυλου σε χώρο πρασίνου και αναψυχής, που στην συνέχεια ο κύριος Πιτσούλιας κατασκεύασε τον Ανεμόμυλο, ο οποίος κατασκεύασε επίσης και τον παιδικό σταθμό.
8) Την διάνοιξη και ασφαλτόστρωση δεκάδων δρόμων στο Χοβολιό και στην περιοχή του Δημαρχείου, όπου ήταν βούρκος με πάνω από μισό μέτρο νερό τον Χειμώνα.
9) Την προμήθεια του πρώτου απορριμματοφόρου και κάδων απορριμμάτων.
10) Την προμήθεια του πρώτου πυροσβεστικού οχήματος.
Στην συνέχεια με την δημιουργία του Καποδιστριακού Δήμου Αστακού με τα άλλα 11 χωριά έγιναν τα:
1) Δημοτικά σφαγεία με κόστος 2.800.000 ευρώ (με το κλειδί στο χέρι και με όλα τα μηχανήματα και ψυγεία μέσα, έλειπε μόνο ο προβιολογικός τους για την διάσπαση του αίματος, για να έπεφταν στην συνέχεια τα λύματα στον βιολογικό της πόλης) όταν οι δύο όμοροι Δήμοι, που σήμερα συναπαρτίζουν τον Δήμο Ξηρομέρου μαζί με την ΕΑΣ Ξηρομέρου, δήλωναν πως δεν είχαν να βάλουν ούτε ένα ευρώ, όταν τους το ζητήσαμε και μας περιμένουν να λειτουργήσουν.
2) Ολοκληρώσαμε την μελέτη του βιολογικού, η οποία ήταν σχεδόν έτοιμη από τον προκάτοχό μου Δήμαρχο κύριο Σαμαρά, ο οποίος είχε εντάξει το έργο στο 3ο ΠΕΠ και στην συνέχεια το δημοπρατήσαμε και ξεκίνησαν οι εργασίες κατασκευής τους και επειδή τα 3.750.000 ευρώ που υπήρχαν από το 3ο ΠΕΠ δεν έφθαναν, το περάσαμε ως έργο γέφυρα στο 4ο ΕΣΠΑ με άλλα 3.750.000 ευρώ και ολοκληρώθηκε σε ποσοστό πάνω από 95% εκτός από 100 μέτρα αγωγού, τον οποίο τελικά κατασκεύασε πριν δυο χρόνια η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και μας περιμένει να λειτουργήσει.
3) Ύδρευση Βλυζιανών με 650.000 ευρώ, την οποία δεν πίστευαν ούτε οι κάτοικοι τους πως θα γινόταν.
4) Κατασκευή χλοοτάπητα και περίφραξης στο γήπεδο Αστακού.
5) Κατασκευή ανοικτού Αθλητικού Κέντρου στα Βαρκά Αστακού με γήπεδα 5Χ5, τένις, βόλεϊ και μπάσκετ πλαστικοποιημένων με περίφραξη.
6) Κατασκευή γηπέδου 5Χ5 Ολυμπιακών προδιαγραφών 42Χ24 μέτρα με χλοοτάπητα και πλαστικοποιημένου γηπέδου μπάσκετ και περίφραξη στην Παλαιομάνινα.
7) Κατασκευή γηπέδου 5Χ5 Ολυμπιακών προδιαγραφών 42Χ24 μέτρα με χλοοτάπητα και περίφραξη στο Στρογγυλοβούνι.
8) Κατασκευή γηπέδου 5Χ5 Ολυμπιακών προδιαγραφών 42Χ24 μέτρα (χωρίς χλοοτάπητα γιατί δεν προλάβαμε, αλλά θα γίνει σε αυτή την θητεία) και περίφραξη στα Αγράμπελα.
9) Κατασκευή πλαστικοποιημένου γηπέδου μπάσκετ και περίφραξη στα Βλυζιανά.
10) Αντικατάσταση όλων φωτιστικών σωμάτων σε όλα τα χωριά εκτός Αστακού.
11) Ασφαλτόστρωση του δρόμου Βασιλόπουλο – Βελά με 1.200.000 ευρώ σε συνεργασία με την Νομαρχία.
12) Ασφαλτόστρωση των δρόμων Αγράμπελα - Πηγάδια και Πρόδρομος - Γουριώτισσα με 900.000 ευρώ σε συνεργασία με την Νομαρχία και το υπόλοιπο θα ολοκληρωθεί σε αυτή την θητεία.
13) Ασφαλτόστρωση του δρόμου Τσαπουρνιά – Μαχαιρά – Μπαμπίνη με 1.000.000 ευρώ σε συνεργασία με την Νομαρχία.
14) Ασφαλτόστρωση του δρόμου Αι Λιάς – Αγία Παρασκευή (Καραϊσκάκη – Αστακός). 
15) Ασφαλτόστρωση δρόμου κάμπου Αστακού με 160.000 ευρώ.
15) Ασφαλτοστρώσεις και πλακοστρώσεις πολλών χιλιομέτρων σε Καραϊσκάκη, Βασιλόπουλο, Βλυζιανά, Μαχαιρά, Μπαμπίνη, Χρυσοβίτσα και Παλαιομάνινα, όλα με δημοπρασία με προϋπολογισμό πάνω από 3.000.000 ευρώ.
16) Προμήθεια (12) μηχανημάτων σε μια τετραετία.
17) Υπαγωγή των δρόμων Κουβαράς – Παράκαμψη Φυτειών – Μπαμπίνη και Πλατυγιάλι Άγιος Δημήτριος στο 4ο ΕΣΠΑ, όπου ολοκληρώθηκε η ασφαλτόστρωση τους. 
18) Αγοράσαμε το νεοκλασικό 300 τετραγωνικών μέτρων για να γίνει στον πρώτο όροφο η αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου και στο ισόγειο στέκι Νεολαίας.
19) Ξεκινήσαμε και το δεύτερο το μεγάλο Κλειστό Αθλητικό Κέντρο μετά την δημοπράτησή του και την υπογραφή του συμφωνητικού με το ποσόν του 1.050.000 ευρώ (το κόστος στα τεύχη δημοπράτησης ήταν 2.080.000 ευρώ, αλλά με την έκπτωση πήγε 1.050.000 ευρώ) και αφού είχαν πέσει οι βάσεις του, αφήσαμε και 700. 000 ευρώ και τα υπόλοιπα 700.000 ευρώ τα έβαλε η Δημοτική Αρχή του κυρίου Γαλούνη, γιατί είχαν ανέβει οι τιμές.
20) Αντιπλημμυρικά έργα στην Μπαμπίνη μετά τις φωτιές με δημοπρασία ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΑΘΕΣΗ ΜΕ 3% έκπτωση.!!!!
Και αφήσαμε και 13 ώριμες μελέτες με τεύχη δημοπράτησης (όπως δρόμος Μπαμπίνη Άγιος Γεώργιος, Παλαιομάνινα Λαγκάδα, Σουπί – Παναγία Φανερωμένη) και την χωροθέτηση της μαρίνας Αστακού με έτοιμη την προμελέτη και κόστος έργου περίπου 5.000.000 ευρώ.
Στην συνέχεια παρουσίασε τις προτεραιότητες για τα μεγάλα έργα της νέας Δημοτικής Περιόδου.
Έτσι λοιπόν πρώτη απόφαση θα είναι αυτή, που θα σταλεί στο Υπουργείο Υποδομών για την σύνδεση του δρόμου από τον Άγιο Δημήτριο μέχρι την σήραγγα Αγίου Ηλία, για να γίνει η σύνδεση του Λιμανιού του Πλατυγιαλιού με την Ιόνια Οδό.
Δεύτερη απόφαση αυτή της συνέχισης του δρόμου Κουβαρά - Μπαμπίνη με την παράκαμψη Μπαμπίνης, Αετού και Αρχοντοχωρίου, για να φθάσει ο δρόμος στον Μύτικα για να βγει από την απομόνωση και να έχουν όλα τα χωριά εύκολη πρόσβαση στην Ιόνια Οδό. Και μετά την κατασκευή του δρόμου Πλατυγιάλι - Αστακός, για να γίνει ακόμη πιο εύκολη η πρόσβαση του Αστακού από Πάτρα και Αθήνα.
Είπε ένα βροντερό όχι για την κατασκευή μονάδων βιοκαυσίμων στις Φυτείες και πρότεινε να γίνει στην περιοχή των ανεμογεννητριών εργοστάσιο διαλογής, ανακύκλωσης, επεξεργασίας και καύσης των στερεών αποβλήτων για παραγωγή ηλεκτρικού ρεύματος, με μείωση των τελών ύδρευσης και φωτισμού, όπως γίνεται στην Σουηδία την Δανία και πολλές άλλες Χώρες με μηδενική επιβάρυνση του περιβάλλοντος και εξασφάλιση πολλών θέσεων εργασίας.!!!!!
Προγραμματική σύμβαση με την εταιρία που κατασκευάζει τις ανεμογεννήτριες, όπως έγινε στο Μοναστηράκι Βόνιτσας, για την τοποθέτηση πλαστικού χλοοτάπητα στα γήπεδα Παλαιομάνινας, Μύτικα, Αρχοντοχωρίου, Χρυσοβίτσας και Παπαδάτου.
Ανακαίνιση του Νεοκλασικού για να λειτουργήσει ως αίθουσα συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου, γιατί εκεί που είναι τώρα, απλά φιλοξενείται.
Ασφαλτόστρωση του Δρόμου Τσαπουρνιά - Χρυσοβίτσα, Βαλόστρατο – Σουπί, αλλά και προς Παπαιομάνινα με προγραμματική σύμβαση μεταξύ Δήμου Ξηρομέρου, Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και ΝΗΡΕΑΣ Ιχθυοκαλλιέργειες.
Ασφαλτόστρωση των χαλασμένων τμημάτων του δρόμου Αρχοντοχώρι - Δρογοβίτσα και Καραϊσκάκη - Άγιος Ηλίας με κοινή δημοπρασία.
Ασφαλτόστρωση υπολοίπου του δρόμου Αγράμπελα - Πηγάδια.
Ασφαλτόστρωση του Δρόμου Βλυζιανά - Αετός.
Ύδρευση Αρχοντοχωρίου από την περιοχή της γεώτρησης των Βλυζιανών με αγωγό πολυαιθυλενίου.
Ύδρευση από την περιοχή των γεωτρήσεων Βασιλόπουλου, όπου υπάρχει πολύ νερό για Βασιλόπουλο, Καραϊσκάκη και Αστακό με αγωγό πολυαιθυλενίου.
Προμήθεια Δημοτικού Ασθενοφόρου, για να μην παθαίνουν αβοήθητοι άνθρωποι, όταν δεν υπάρχει οδηγός στην βάρδια. Θυμάστε πως παραμύθιαζαν τον κόσμο κάποιοι. λέγοντας πως θα γίνει παράρτημα ΕΚΑΒ και Πυροσβεστικής στον Αστακό.
Το ερώτημα είναι: Καλά ήταν τόσο αφελείς ή έκαναν απατεωνιές με τον πόνο των ανθρώπων;;;;;
Προμήθεια HEMO QUE για την ταχεία μέτρηση αιματοκρίτη στα Κέντρα Υγείας και απινιδωτών για Μύτικα και Αστακό, όπου το καλοκαίρι υπάρχει πολύς κόσμος.
Προμήθεια Γκρέιτερ για τους Αγροτικούς και Κτηνοτροφικούς δρόμους.
Ολοκλήρωση σχεδίων πόλεων σε Αστακό και Μύτικα.
Ολοκλήρωση μελετών για Μαρίνες σε Αστακό και Μύτικα σε άλλη θέση από εκείνη του βουλιαγμένου λιμανιού.
Ιδιαίτερη βαρύτητα στην καθημερινότητα, για να μην παρουσιαστούν ξανά οι εικόνες ντροπής στα Νεκροταφεία, στους κοινόχρηστους χώρους και στα πάρκα ή να περιμένουν για μήνες οι πολίτες για να αντικατασταθεί μια καμένη λάμπα του Δημοτικού Φωτισμού ή να βάζουν το πετρέλαιο για να πάνε τα JCB για λίγα μέτρα χωματόδρομου κάποιου πολίτη.
Και αναλυτικότερα στο πρόγραμμά μας που θα καταθέσουμε στην ώρα του.
Εμείς είπαμε πως δεν θα κάνουμε αφισοκόλληση, ανεξάρτητα από το τι κάνανε άλλοι και το τηρήσαμε.
Εμείς είπαμε πως δεν θα κάνουμε άλλα εκλογικά κέντρα, ανεξάρτητα από το τι κάνανε άλλοι και το τηρήσαμε.
Παρά μόνο ετοιμάσαμε στον Αστακό αυτό που μας παραχώρησε δωρεάν ο φίλος Χρήστος Αλπός, όπως μας είχαν παραχωρήσει δωρεάν και οι φίλοι μας Γιώργος Παπαδημητρίου και Βαρβάρα Παπαναστάση και τους ευχαριστούμε όλους θερμά Δημοσίως, τα οποία δεν ενέκρινε η Αστυνομία λόγω αποστάσεως από άλλο εκλογικό κέντρο.
Εμείς είπαμε πως δεν θα κάνουμε ομιλίες σε πολυτελή ξενοδοχεία της Αθήνας, ανεξάρτητα από το τι κάνανε άλλοι και το τηρούμε, γιατί εκτός του ότι δεν είμαστε πλούσιοι, πιστεύουμε, ότι αυτό δεν είναι το νέο, αλλά το παλιό και ξεπερασμένο στην εποχή του διαδικτύου και δεν γίνεται σε καμιά προοδευμένη Ευρωπαϊκή Χώρα.
Μακριά από εμάς τα φρού - φρού κι αρώματα.!!!! 
Και στην ερώτηση για την 21η Απριλίου απάντησε και τα είπε αντρίκια: Και τον ακούγαμε να μιλάει με πάθος ενάντια στην Χούντα και για την συμμετοχή του στο Πολυτεχνείο με τα συνθήματα ψωμί παιδεία ελευθερία και για την καινούργια Χούντα και για το γεγονός ότι οι εργαζόμενοι δεν κινδυνεύουν από Συνταγματάρχες και τανκς, αλλά από την Γερμανοκινούμενη Χούντα και τους οσφυοκάμπτες της, που δίνει στους νέους 268 ευρώ μηνιάτικο, πράγμα που σημαίνει, ότι δεν έχουν και σήμερα ψωμί να φάνε και είπε χαρακτηριστικά, πως ο πατέρας ο δικός του και του Στέφανου του Μουστάκα, ο όποιος δουλεύει ως κτηνοτρόφος είκοσι ώρες την ημέρα για να ζήσει την οικογένειά του, αφού αυτός δεν έπαιρνε εκατομμύρια πλασματικές επιδοτήσεις σαν κάποιους άλλους, δεν ήταν διορισμένοι Αντιπρόεδροι Κοινοτήτων όπως ο ......, που ήταν φίλος του Στάικου και τον είχε προσωπικό του γιατρό μέχρι την τελευταία ημέρα της ζωής του, άρα ψευτόμαγκες του κ@λου σε λάθος διεύθυνση στείλατε το γράμμα με την ερώτηση για την 21η Απριλίου, ο οποίος και έβαλε και το τραγούδι η μάνα του Αλέξανδρου για την Μακεδονία με τον Νταλάρα και έγινε σεισμός στο Δημαρχείο και δεν πιστεύει να τον θεωρείτε ακραίο και γι αυτό;;;;;;;; Και σας το αφιερώνει.!!!! 






Υ.Γ.: Όλα αυτά περί δημοσκοπήσεων ανεξάρτητα από τον ποιόν φέρουν πρώτο ή τρίτο είναι μπαρούφες.
Εμείς πετάξαμε το γάντι για από κοινού δημοσκόπηση και περιμένουμε το παλικάρι που θα το σηκώσει.!!!!
Τέλος ευχόμαστε σε όλους χαρούμενο και Ευτυχισμένο Πάσχα.

Αστακός 24/4/2019 

Για την Δημοτική Παράταξη Αναζωογόνηση Ξηρομέρου (πρώτα εικόνες από παρουσίαση και μετά εικόνες από μεγάλα έργα)

Το γραφείο τύπου

ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ.

Δ.Ε. Αλυζίας.
  1. Γκόλια Ευγενία
  2. Λιότσου Ανδριάνα
  3. Παληογιάννη Μαρία
  4. Φραγκογιάννη Σοφία
  5. Αηδώνης Ευστάθιος
  6. Βαρδής Δημήτριος
  7. Γεωργαλής Βασίλειος
  8. Καϋμενάκης Σπύρος
  9. Μουρκούσης Βασίλειος
  10. Παπαναστάσης Στέλιος

Δ.Ε. Αστακού.
  1. Βουκελάτου Ευτυχία
  2. Γεραφέντη Ελευθερία του Επαμεινώνδα
  3. Γκάτση Ελισάβετ
  4. Καραγιάννη Κωνσταντίνα του Νικ . Συζ. Αλεξ. Σαλαγιάννη
  5. Κρεμύδα ( Λάη ) Μαρία συζ. Τάκη
  6. Λαδά Αγγελική συζ. Περικλή
  7. Λιάλιου Γεωργία του Νικολάου
  8. Παπαζώη Ειρήνη του Θεοφάνη
  9. Τέγα Σουζάνα
  10. Δημόπουλος Κωνσταντίνος
  11. Δοκανίκης Σπύρος
  12. Δουρούκης Ανδρέας του Γεωργίου
  13. Ζορμπάς Ιωάννης του Ανδρέα
  14. Ζώγας Νικόλαος του Αριστοδήμου
  15. Κουτσουμπίνας Χρήστος
  16. Λιβάνης Φώτιος του Παναγιώτη
  17. Μανδύλης Γεώργιος του Ιωάννη
  18. Μουστάκας Στέφανος του Δημητρίου
  19. Παπαζώης Γεώργιος
  20. Ράπτης Ιωάννης του Γεωργίου
  21. Τριάντης Σωκράτης του Θεοδώρου
  22. Τζογάνης Νικόλαος του Ιωάννη

Δ.Ε. Φυτειών.
  1. Καρατάσου-Καραμπά Αθηνά
  2. Κουτρούμπα Παρασκευή
  3. Πολύζου-Γελαδάρη Ευαγγελία
  4. Γαλάνης Βασίλειος
  5. Κατσιπάνος Αναστάσιος
  6. Κολοβός Χρήστος
  7. Μακρυπίδης Γιάννης
  8. Σταμουλάκης Σωτήριος








































0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.