Βρέθηκε ο ένοχος που ρίχνει τα ξηρομερίτικα τοπικά Blogs από το Facebook!!!


Το φαινόμενο όπου τα ξηρομερίτικα τοπικά Blogs πέφτουν από το Facebook τους τελευταίους δύο μήνες, κατόπιν οργανωμένου σχεδίου, επειδή δέχονται ομαδικές αναφορές για ακατάλληλο και προσβλητικό περιεχόμενο, από την στιγμή που άρχισαν να δημοσιεύουν ανακοινώσεις και δραστηριότητες του συνδυασμού του γιατρού Γιάννη Τριανταφυλλάκη εξιχνιάστηκε.
Έτσι λοιπόν ΞΗΡΟΜΕΡΟ NEWS, MPAMPINI IN, ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΙΚΗ MATIA, VLYZIANA NEWS, το Blog του συνδυασμού του Γιάννη Τριανταφυλλάκη, έπεφταν από το Facebook μετά από παρέμβαση ανθρώπου από το Βόλο Μαγνησίας, ο οποίος στην απολογία του ανάφερε ότι λειτουργούσε για λογαριασμό του Δημάρχου Βόλου κ. Αχιλλέα Μπέου!!!! Όταν ρωτήθηκε ο εν λόγω άνθρωπος από τις διωκτικές αρχές, «μα καλά τι τον νοιάζει τον Δήμαρχο Βόλου για το ποιος θα είναι Δήμαρχος στο Ξηρόμερο», αυτός απάντησε: «Καλό παιδί ο Γιάννης, καλός γιατρός και μπεσαλής άνθρωπος, αλλά δεν μπορεί στο Ξηρόμερο να είναι Δήμαρχος κάποιος που δεν είναι αυθεντικός Ξηρομερίτης. Άμα του κάνετε εξετάσεις αίματος, θα δείτε ότι δεν έχει στα αιματοπετάλια του Ξηρομερίτικο DNA. Επίσης είναι πολύ νέος και ντόμπρος, δεν ξέρει το παιδί τα κόλπα τα έτσι, τα αλλιώς και τα αλλιώτικα της Αυτοδιοίκησης, άμα πάει κοντά στα 60 και ασπρίσουν τα μαλλιά του με το καλό να δοκιμάσει, που θα έχει μάθει και τα άλλα κόλπα και θα έχει σταλώσει το μυαλό του».
Ο συλληφθείς κατόπιν της απολογίας του, οδηγήθηκε στην Δικαιοσύνη για τα περαιτέρω, με βαριές κατηγορίες.
Όχι μην ανησυχείτε δεν συνέβη τίποτα από όλα τα παραπάνω. Πρωταπριλιά και το καθιερωμένο κάθε χρόνο ψεματάκι μας..... Τα τοπικά blogs συνεχίζουν να πέφτουν από το Facebook και κανείς δεν ξέρει ποιος ευθύνεται, αν και σε όλους που έχουν κοινή λογική, κάπου συγκεκριμένα πάει το μυαλό τους, αλλά αν δεν υπάρχουν χειροπιαστές αποδείξεις, δεν μπορεί και δεν πρέπει κανείς να λέει τίποτα.
Σίγουρα πάντως, ΟΣΟΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ, χρειάζονται ταχύρυθμα μαθήματα Δημοκρατίας και σεβασμού στις πολιτικές θέσεις των «αντιπάλων» τους και θα πρέπει να κάνουν μία αυτοπαρατήρηση και ενδοσκόπηση στον εαυτό τους, για να ελέγξουν και να βελτιώσουν το εγώ τους. Είναι μία διαδικασία που όλοι οι άνθρωποι πρέπει να κάνουμε συχνά, για να βελτιωνόμαστε και για να γινόμαστε καλύτεροι.
Καλή συνέχεια λοιπόν.... και του χρόνου.... με τις υπόλοιπες ημέρες ΜΟΝΟ ΑΛΗΘΕΙΕΣ και αφιερωμένο προς όλους τους αναγνώστες του ΜΥΤΙΚΑΣ PRESS το παρακάτω τραγούδι των αδερφών Κατσιμίχα «Δωσ' μου το ψέμα σου».


Δωσ' μου το ψέμα σου.

Υ.Γ.: Ελπίζουμε μετά από την σημερινή μας ανάρτηση, οι άγνωστοι, να μην ρίξουν και εμάς, γιατί μέχρι τώρα την έχουμε γλιτώσει (μάλλον μας την φυλάνε για το τέλος), αλλά και να μας ρίξουν από το Facebook.... σιγά μην κλάψω, σιγά μην φοβηθώ.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.