Όταν τα προβλήματα σου τα λένε οι επισκέπτες, πρέπει να προβληματίζεσαι δύο φορές.


Κείμενο και φωτογραφία στο facebook, επισκεπτών του Μύτικα τις Άγιες ημέρες του Πάσχα (τα ονόματα διαθέσιμα, αλλά η ουσία μετράει), για την κατάσταση στο λιμάνι του Μύτικα:
«Χρόνια πολλά! Αυτές τις ημέρες εκτός από τις όμορφες φωτογραφίες του χωριού μας δυστυχώς αντίκρισαμε και εικόνες σαν αυτή. 4 λάμπες μόνο αναμμένες στο λιμάνι από τις συνολικά 17!
Οι λάμπες στη κεντρική αγορά οι περισσότερες σβηστές, η μπάρα έξω από τη παλιά κοινότητα σπασμένη.. μην αναφερθώ στο κομμάτι του λιμανιού που δεν έχει προειδοποιητικά φώτα για τις βάρκες.. που είναι ζήτημα χρόνου να συμβεί κάποιο σοβαρό ατύχημα!! Και αυτά είναι μόνο όσα είδαμε εμείς ως επισκέπτες. Ένα τέτοιο παράδεισο για τον οποίο κανείς δεν ενδιαφέρεται. Κρίμα!»
Συμπληρώνουμε στο παραπάνω κείμενο των επισκεπτών, ότι για αυτά τα 17 φωτιστικά, έχουν κοπεί τα 5 χρόνια, από το Λιμενικό Ταμείο Ξηρομέρου, περίπου 25.000 € για «επισκευή» τους (δείτε εδώ), που μάλλον εξαντλείται η λεγόμενη «επισκευή», όπως εκ του αποτελέσματος αποδεικνύεται, σε αλλαγές λαμπών αξίας 35 € περίπου η μία.
Αναδεικνύουμε στο blog μας συνεχώς το θέμα, που μας κάνει ρεζίλι στους επισκέπτες μας και επί 5 χρόνια το θέτουμε, και προσωπικά συνεχώς στους 12 μήνες που είμαστε στο Δ.Σ. του Λιμενικού Ταμείου, νιώθοντας πλέον γραφικοί από τις πολλές φορές που το έχουμε θέσει.
Ως τακτικό μέλος του Δ.Σ. του Λιμενικού Ταμείου, παρότι αντιπολίτευση και μη ασκώντας διοίκηση, ζητώ από ευθιξία συγνώμη από τους επισκέπτες και τους μόνιμους κατοίκους του Μύτικα, που δεν έχω καταφέρει να πείσω τον Δήμαρχο και Πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου και την ομάδα που τον στηρίζει τυφλά και άκριτα στο Δ.Σ., να δώσει οριστική λύση στο πρόβλημα. Συγνώμη...

3 σχόλια:

  1. Δεν ειναι μονο τα φωτα.Ειναι το μαυρο μας το χαλι.Ο καθε θρασυδειλος κανει οτι θελει.Ενα λιμανι; χωρις εσοδα,με ανθρωπους αδιαφορους που βλεπουν μεχρι τη μυτη τους.Αυτο ειναι προοδος;ειναι ενδιαφερον προεκλογικο;τι στο διαολο ειναι;Που ειναι ο καθορισμος χερσαιας ζωνης;Πως θα γινει καθορισμος θεσεων με υποχρεωτικη ετησια συνδρομη;Τελικα ποσα χρονια θα κανουν κουμαντο οι πονηροι εις βαρος των πολλων και θα κανουν το Μυτικα......αντε να μην το πω.Ηρθε η ωρα μηπως να ψηφισουμε Αξιους Εντιμους Εργατικους,για ενα καλυτερο αυριο;ΙΔΩΜΕΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μιλτιάδης Καραβίας5 Μαΐου 2019 στις 12:16 μ.μ.

    Χαίρομαι πού τά λένε καί άλλοι έστω καί ανωνύμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανωνυμα αλλα με λογικη για να προφυλαξω τη ψυχικη μου
    ηρεμια απο καποιους εμπαθεις ξερολες.Αυτους που το μονο που ξερουν να κανουν καλα,ειναι να ψηφιζουν με τυφλο κομματικο εγωισμο και να σχολιαζουν,ως ξερολες,τα παντα και τους παντες.Ας ελπιζουμε οτι το αυριο θα ειναι ανταξιο των προσδοκιων μας,για ενα Μυτικα της προοδου και της δημιουργιας
    προς οφελος των πολλων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.