Τι έχουν τα έρμα και ψοφάνε...


Ούτε 10 ημέρες δεν έχουν μείνει για την έλευση του Καλοκαιριού και η περιουσία του Δήμου Ξηρομέρου παρατημένη και εγκαταλειμμένη στην παραλία του λιμανιού του Μύτικα.
Είναι η πρώτη χρονιά που οι ομπρέλες δεν μαζεύτηκαν και αφέθηκαν στο ύπαιθρο. Στην παραλία της Τράπεζας έμειναν οι δύο ομπρέλες ως τα Χριστούγεννα και την αλλαγή του χρόνου, ώσπου ένας δυνατός αέρας πήρε την μία και γκρέμισε μία κολόνα απέναντι. Ευτυχώς που δεν είχαμε κανένα σοβαρό ατύχημα να έχουμε τα χειρότερα. Τότε ανησύχησαν κάποιοι και έσπευσαν να τις μαζέψουν.
Ο εξοπλισμός που προμηθεύτηκε το περασμένο καλοκαίρι το Λιμενικό Ταμείο, με χρήματα των δημοτών, εδώ και μήνες πεταμένος κάτω και κανείς δεν ενδιαφέρεται. Παντελής απουσία τοπικής διοίκησης.... και δεν είναι θέμα έλλειψης προσωπικού.
Είκοσι πέντε (25) άτομα γενικών καθηκόντων οκτάμηνης σύμβασης έχει προσλάβει ο Δήμος Ξηρομέρου και ακόμη περιμένουμε να τηρηθεί η ρητή υπόσχεση της δημοτικής αρχής για κατανομή τους στους Προέδρους των Κοινοτήτων. Ρωτάμε έγινε; Δεν νομίζουμε.... Όλα αυτά είναι αδιαμφισβήτητα γεγονότα που δεν μπορεί κανείς να τα αντικρούσει.







5 σχόλια:

  1. Αυτά που βλέπεις πεταμένα φίλε μου τα πλήρωσες εσύ ο φορολογουμενος απο το υστερημά σου...κατα τ΄αλλα φταίει ο Σοιμπλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χιλια δικια.Ομως αυτο το αρθρο λιγες μερες
    πριν τις εκλογες;Ειχε ξαναγινει θεμα πριν αρκετους
    μηνες.Δεν εκαναν τιποτα.
    Τωρα ομως παει αλλου το θεμα,Προεκλογικη περιοδος,καποιοι
    θα εχουν κατι να λενε και ισως να εχουν δικιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό θα μπορούσες να το πεις αν εβλεπες ξαφνικά τέτοια δημοσιεύματα μόνο προεκλογικά.
      Τετοια θέματα προβλημάτων καθημερινότητας, τα αναδεικνύουμε με συνέπεια 8 χρόνια, κατόπιν υπόδειξης των κατοίκων και επί της νυν δημοτικής αρχής και επί της προηγούμενης δημοτικής αρχής.
      Απτή απόδειξη γι αυτό που λέμε.... Γυρίστε προς τα πίσω στα περιεχόμενα του blog. Τα δημοσιεύματα παραμένουν.
      Άρα καλό το παραμύθι για προεκλογική σκοπιμότητα, αλλα στην περίπτωση μας δεν έχει δράκο. Το κάνουμε 8 χρόνια αυτό.

      ΦΙΛΙΚΑ

      Διαγραφή
  3. Μα τωρα τι λες,το εγραψα καθαρα....Ειχε ξαναγινει θεμα πριν αρκετους μηνες.Δεν εκαναν τιποτα.Λογω λοιπον του πολιτικου μας πολιτισμου ειπα,με το δικο μου τροπο,αστο να παει στο διαολο λιγες μερες πριν τη καλπη και εδω ειμαστε.Τοσο απλα,χωρις παρεξηγησεις και υποννοουμενα.ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χίλια μπράβο και λίγα είναι για τις αναρτήσεις του blog!
    Κάθε μέρα πρέπει να αναδεικνύονται τα συγκεκριμένα θέματα!
    Είτε είναι εκλογές είτε όχι. Δεν μετράει ο χρόνος σε αυτά τα θέματα.

    Μία βόλτα στην παραλία του Μύτικα και βλέπεις σκουπίδια και πλαστικά, που τα έχει φέρει η θάλασσα και η απερισκεψία των ανθρώπων.

    Μακάρι να μας είχαν υποχρεωτικό μάθημα το καθάρισμα των παραλιών στα σχολικά μας χρόνια. Μόνο έτσι θα ερχόταν και η ευαισθητοποίηση των ανθρώπων σε αυτά τα θέματα.

    Φιλικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.