Η μηχανή του χρόνου: Η κοινωνική ζωή στον Μύτικα.


Μία πολύ όμορφη φωτογραφία, πιθανόν της δεκαετίας του '60, σας παρουσιάζουμε σήμερα. Απαθανατίζει μία πολύ μεγάλη παρέα Μυτικιωτών, οι οποίοι πιθανόν βρίσκονται σε κάποιο πανηγύρι ή γλέντι.
Πιστεύουμε ότι αναγνωρίζουμε μόνο τρεις από αυτούς στο κέντρο της φωτογραφίας. Ξεκινώντας από δεξιά από τον χωροφύλακα, πρέπει να είναι ο Χρήστος Λεκατσάς, δεξιά του ο Γιώργος Ζαμπέλης και πιο δεξιά ο Τάκης Κατσαρομήτσος. Οι υπόλοιποι δεν ξέρουμε ποιοι είναι και ας βοηθήσουν κάποιοι παλιότεροι να τους αναγνωρίσουμε.
Ευχαριστούμε θερμά τον Μυτικιώτη καπετάνιο Τέλη Κατσαρομήτσο για την παραχώρηση της συγκεκριμένης φωτογραφίας.

2 σχόλια:

  1. Τερμα δεξια εινσι Σωτηρης Αποστολακης ο πατερας του Νικαλεξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όρθιος είναι ο Χριστόφορος Παβέλης και δεύτερος από δεξιά,μεταξύ Αποστολάκη και Κατσαρομήτσου, ο Νιδαράς από την Κανδήλα με το ταξί, τη "Λουλού"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.