Οι πολίτες του Ξηρομέρου αποφάσισαν ότι επόμενος Δήμαρχος Ξηρομέρου είναι ο γιατρός Γιάννης Τριανταφυλλάκης. Έληξε οριστικά και αμετάκλητα με την θέληση των πολιτών.


Αστακός 25.5.2019
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ.

Σε μία μοναδική συγκέντρωση στον Αστακό, χτες Παρασκευή 24 Μαΐου, παρουσία πλήθους πολιτών του Ξηρομέρου, ο υποψήφιος Δήμαρχος Ξηρομέρου και επικεφαλής της Δημοτικής παράταξης «ΞΗΡΟΜΕΡΟ. ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ. ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΡΑ» Γιάννης Τριανταφυλλάκης, μετέδωσε με σαφήνεια το μήνυμα του, ότι ο Δήμος Ξηρομέρου στις 26η του Μάη αλλάζει σελίδα, με νέο ύφος, με νέο ήθος, με όραμα και σχέδιο ανάπτυξης για όλους τους πολίτες του Ξηρομέρου.
Οι πολίτες έχουν πλέον αποφασίσει. Δεν φοβούνται, δεν εκβιάζονται, δεν απειλούνται, δεν καθοδηγούνται. Αποφάσισαν ότι στον Δήμο Ξηρομέρου πρέπει να γίνει πολιτική αλλαγή, αποφάσισαν οριστικά και αμετάκλητα ότι θα επιλέξουν τον άλλο δρόμο, την πρόταση του γιατρού Γιάννη Τριανταφυλλάκη και των συνεργατών του.
Ανατροπή από την πρώτη Κυριακή, γιατί όταν κάτι πάει τόσο φανερά λάθος και στραβά, πρέπει να το αλλάζεις και όχι να επιμένεις στο λάθος.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους πολίτες για την συγκλονιστική τους παρουσία στην εκδήλωση μας και επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους εκλεκτούς προσκεκλημένους που παρουσίασαν και προλόγισαν τον υποψήφιο Δήμαρχο μας Γιάννη Τριανταφυλλάκη.

Ακολουθεί πλούσιο φωτογραφικό υλικό από Make Art:
0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.