Εθελοντικός καθαρισμός παραλιών από τους ''The clean beach pirates'' (φωτογραφίες και βίντεο).


Γυρίζουν με ένα ιστιοπλοϊκό τις ελληνικές θάλασσες και σε κάθε μέρος που επισκέπτονται καθαρίζουν εθελοντικά τις παραλίες. Είναι οι ''The clean beach pirates'' και εδώ και κάποιες ημέρες καθαρίζουν τις παραλίες Καλάμου και Καστού Λευκάδας, μεταφέροντας τα σκουπίδια που συλλέγουν σε κάδους σκουπιδιών του Μύτικα.
Μία πρωτοβουλία με πολλά διδάγματα και κυρίως ότι η προστασία του περιβάλλοντος, εκτός από θέμα πολιτικών επιλογών και δράσεων, είναι και ζήτημα ατομικής ευθύνης του καθενός μας.0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.