Ενημερώνω τους συμπατριώτες μου για το σημερινό Δ.Σ. του Λιμενικού Ταμείου Ξηρομέρου. Η εγκατάλειψη του Μύτικα πιστοποιημένη και από επίσημα χείλη.


Του Βασίλη Σούλα.
Τακτικό μέλος Δ.Σ.
Λιμενικού Ταμείου Ξηρομέρου.

Ενημερώνω τους συμπατριώτες μου, ότι σήμερα Δευτέρα 1 Ιουλίου στις 11:00 π.μ., στο Δημοτικό Κατάστημα Αστακού, είχαμε Διοικητικό Συμβούλιο του Λιμενικού Ταμείου Ξηρομέρου. Όπως κάθε φορά, έτσι και τώρα δημοσιοποιώ παρακάτω προς εσάς τους συμπατριώτες μου τις απόψεις μου για όλα τα θέματα της συζήτησης που έλαβα μέρος.
Τα δύο πρώτα θέματα πέρασαν κατά πλειοψηφία, με μειοψηφούντα εμένα και με θετική ψήφο από τους παρόντες: Θεόδωρο Λιβάνη, Θωμά Καρφή, Χαράλαμπο Παπαχαραλάμπους και Μαρία Καρανίκα. Το τρίτο θέμα πέρασε ομόφωνα. Απών ο Κώστας Γαλάνης.
Στην έναρξη του Δ.Σ., παρέδωσα στον Δήμαρχο και Πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου κ. Ερωτόκριτο Γαλούνη, καθώς και στα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. που παρίσταντο, έγγραφο με αριθμό πρωτοκόλλου εισερχομένων του Λιμενικού Ταμείου Δήμου Ξηρομέρου, όπου εκφράζω την διαμαρτυρία μου για την εγκατάλειψη που βιώνει ο Μύτικας στα προβλήματα καθημερινότητας, εντός της καλοκαιρινής σαιζόν, κάτι που είναι ανεπίτρεπτο.
Επίσης προφορικά στην έναρξη, ανάφερα ότι φέτος στον Μύτικα έχουμε πολύ άσχημη εικόνα, γιατί σαν δημοτική αρχή δεν έχουμε φροντίσει να κάνουμε αυτά που κάναμε κάθε φορά τα προηγούμενα χρόνια. Ανέφερα παράδειγμα το μεγάλο οικόπεδο στον κάτω Μύτικα που δεν έχει καθαριστεί ακόμα από τα χόρτα, όπου εκεί βάζουν τα τρέιλερ των σκαφών οι επισκέπτες. Ο κ. Δήμαρχος προσπάθησε να με εμποδίσει να μιλήσω στην αρχή και όταν ανάφερα τα παραπάνω μου είπε ότι δεν έχουμε λεφτά, δεν μπορούμε να κάνουμε αναμορφώσεις Προϋπολογισμού, δεν έχουμε κόσμο και γενικά μας έλεγε κάτι ακατάληπτα που δεν καταλαβαίναμε. Με ενοχλημένο και στραβωμένο ύφος, δεν είχε καμία διάθεση να συζητήσει για τα προβλήματα του Μύτικα και τον απωθούσε να κάτσει και να τα ακούσει.
Έθιξα το θέμα του βυτιοφόρου, που είναι ζωτικής σημασίας για την εικόνα του Μύτικα το Καλοκαίρι, και μου είπε ότι το βυτιοφόρο σταματάει και τα έριξε στην νέα δημοτική αρχή που δεν ανέλαβε ακόμα!!!! Του ανταπάντησα ότι μπορεί να προσλάβει νόμιμα οδηγό με δίμηνη σύμβαση και το βυτιοφόρο να δουλέψει νόμιμα και μου απάντησε με ύφος απαξιωτικό ότι: «δεν θα μου πεις εσύ τι θα κάνω, δεν προσλαμβάνω τίποτα».
Προσωπική μας γνώμη είναι, ότι μιας και υπάρχει απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που έχει καθορίσει τέλος βυτιοφόρου και μέχρι τώρα το βυτιοφόρο λειτουργούσε κανονικά και υπάρχει εύκολη λύση με την πρόσληψη οδηγού με σύμβαση ορισμένου χρόνου, να υποβληθεί μήνυση για παράβαση καθήκοντος από τον Σύλλογο Επαγγελματιών Μύτικα και κατοίκους. Εμείς αυτή την λύση προτείνουμε, μιας και θεωρούμε ότι και πολυπληθείς αντιπροσωπεία να επισκεφτεί τον κ. Γαλούνη στο Δημαρχείο, την ίδια απαξία θα αντιμετωπίσει.
Δυστυχώς ο κύριος νυν Δήμαρχος, διακατέχεται από τα κατάλοιπα της συντριβής του στις τελευταίες δημοτικές εκλογές, αυτή την εξήγηση δίνουμε εμείς για την συμπεριφορά του. Ενημερώνουμε λοιπόν τους κατοίκους του Μύτικα για την ωμή αλήθεια και για τις όμορφες διαθέσεις του κ. Γαλούνη για το χωριό μας και ας πράξουν ότι κρίνουν.
Κλείνοντας θα πούμε μόνο αυτό: Να τον χαίρονται αυτοί που τον τίμησαν με την ψήφο τους και του έδωσαν το αξίωμα του πρώτου πολίτη του Δήμου Ξηρομέρου το 2014 και αυτοί που τον στήριξαν για να παραμείνει άλλα 4 χρόνια Δήμαρχος στις πρόσφατες εκλογές. Ευτυχώς, με την βούληση των πολιτών, αποφύγαμε την συνέχεια του δράματος, να συνεχίσει να διοικεί ένας τέτοιας ποιότητας Δήμαρχος.

--------------------------------

Από: Βασίλειο Σούλα, Τακτικό μέλος του Δ.Σ. του Λιμενικού Ταμείου Ξηρομέρου και μέλος Δ.Σ. Ναυτικού Ομίλου Μύτικα – Αλυζίας.

Προς:
Δήμαρχο Ξηρομέρου &
Πρόεδρο Λιμενικού Ταμείου
κ. Ερωτόκριτο Γαλούνη

Κοινοποίηση:
Μέλη Δ.Σ.

Θέμα: Διαμαρτυρία για την πλήρη εγκατάλειψη του Μύτικα εν όψει Καλοκαιριού.
Ημερομηνία: 1/7/2019.

Αξιότιμε κύριε Δήμαρχε.
Σας δίνω στα χέρια σας αυτή την προσωπική επιστολή, όπως και στα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. του Λιμενικού Ταμείου, για να διαμαρτυρηθώ για την απαράδεκτη κατάσταση που βιώνουμε στο χωριό μου στον Μύτικα και μάλιστα εν όψει της καλοκαιρινής περιόδου.
Εννοείται ότι μετά το πέρας του σημερινού Δ.Σ., θα την δημοσιοποιήσω στους συμπολίτες μου, γιατί είμαι υπέρ της δημόσιας λογοδοσίας στην ενασχόληση με τα κοινά.
Επικαλούμαι ως μάρτυρες για όλα όσα θα αναφέρω παρακάτω, όλους τους νοήμονες πολίτες του Μύτικα.
Δυστυχώς οι φόβοι όλων, ότι μετά το πέρας των πρόσφατων εκλογών και το εξόχως αρνητικό αποτέλεσμα που προέκυψε για εσάς και την νυν δημοτική αρχή, θα ακολουθούσε πλήρης αδιαφορία και εγκατάλειψη της καθημερινότητας των οικισμών του Δήμου, κάθε μέρα που περνά επιβεβαιώνονται και αυτό το αντιλαμβάνονται ακόμα και οι ελάχιστοι υποστηρικτές σας στον Μύτικα.
Δεν ευελπιστώ ότι η σημερινή μου έγγραφη διαμαρτυρία θα αποδώσει κάτι, ότι θα αναθεωρήσετε, ότι θα το δείτε καλύτερα και ότι θα προσπαθήσετε κάτι να μαζέψετε. Ξέρω ότι θα καταλήξει στον κάλαθο των αχρήστων, γιατί το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι να κλείσετε άρον άρον τους λογαριασμούς του «μαγαζιού» και να παραλάβει τα κάρβουνα και το χάος η επόμενη δημοτική αρχή. Θα είναι μεγάλη έκπληξη για εμένα και τους συμπολίτες μου, να δω κάτι να γίνεται τις αμέσως επόμενες ημέρες.
Σας δίνω στα χέρια την έγγραφη διαμαρτυρία μου, για να έχω την συνείδηση μου όσο το δυνατόν πιο ήσυχη, ότι ανταποκρίθηκα στα καθήκοντα και στον ρόλο μου ως τακτικού μέλους του Δ.Σ. του Λιμενικού Ταμείου εκ μέρους της αντιπολίτευσης, όπου καθήκον μου είναι να αναδεικνύω τα πραγματικά προβλήματα που απασχολούν το χωριό μου, να διεκδικώ και να απαιτώ τα αυτονόητα και όχι να κάνω με ιδιοτέλεια δημόσιες σχέσεις και κολεγιές εντός του Λιμενικού Ταμείου, για να αποκομίσω οποιουδήποτε είδους όφελος και αντάλλαγμα.
Μέχρι σήμερα λοιπόν, ενέργειες που είναι αυτονόητες και συνήθεις να γίνονται στις αρχές κάθε Καλοκαιριού, ώστε να υπάρχει μία στοιχειώδης ευπρεπής εικόνα στον Μύτικα δεν έχουν γίνει. Υποψιάζομαι, αν και δεν έχω ιδία γνώση, ότι ακριβώς τα ίδια συμβαίνουν και στα άλλα χωριά του Δήμου Ξηρομέρου.

Γίνομαι πιο συγκεκριμένος:
1. 29 άτομα των οκταμήνων, που προσλήφθηκαν Νοέμβριο του 2018 και τελείωσε η σύμβαση τους 10 Ιουνίου του 2019 (19 στον τομέα της καθαριότητας, 7 γενικών καθηκόντων και 3 στο τομέα του πρασίνου), που αν έβγαιναν στους οικισμούς θα μιλάγαμε για μια άλλη εικόνα, δεν έγινε. Δεν μοιράστηκαν στους Προέδρους των Τ.Κ. όπως υποσχέθηκε ο Δήμαρχος, όπου εκεί θα μπορούσε πιο εύκολα να υπάρχει έλεγχος και να παραχθεί κοινωφελές έργο για τον Δήμο (εξού και οκτάμηνα κοινωφελούς εργασίας). Τώρα που φύγανε, δικαιολογούμαστε δεν έχουμε κόσμο να δουλέψει, μας φύγανε τα οκτάμηνα. Τώρα ποιος δουλεύει ποιον δεν γνωρίζω. Για να είμαι δίκαιος, έχω πληροφορηθεί ότι στην Δ.Ε. Φυτειών, μία ομάδα 5-6 οκταμήνων έκαναν σημαντικό έργο και μάλιστα ήρθαν και προς τον Μύτικα πρόσφατα και μας καθάρισαν και το Νεκροταφείο, ναι το Νεκροταφείο που το έχουμε αναθέσει απ’ ευθείας σε εργολάβο να το καθαρίζει. Ελπίζουμε σύντομα τα οκτάμηνα να επιστρέψουν με την 4μηνη ανανέωση των συμβάσεων τους που αποφάσισε η ελληνική Βουλή και επιτέλους να αξιοποιηθούν.
2. Καθαρισμοί από χόρτα κοινόχρηστων χώρων έως τώρα ουδεμία. Το μεγάλο οικόπεδο του Δήμου στον οικισμό της Παναγούλας, όπου εκεί βάζουν τα δεκάδες τρέιλερ οι επισκέπτες, απροσπέλαστο από τα θεόρατα χόρτα. Θα γεμίσει ο Μύτικας τρέιλερ, θα πέφτουμε απάνω τους την νύχτα, θα μποτιλιάρει όλο το χωριό από τα τρέιλερ και τα αυτοκίνητα. Παραλίες, δρόμοι πνιγμένοι από χόρτα. Οι ιδιώτες το ίδιο αδιάφοροι και απαράδεκτοι, αλλά και ο Δήμος μία φορά να κάνει πράξη αυτό που ανακοινώνει, να καθαρίσει ο ίδιος και να στείλει τον λογαριασμό, μαζί με τσουχτερό πρόστιμο θα πούμε εμείς, δεν υπάρχει περίπτωση να το δούμε να γίνεται. Υποτίθεται ότι υπάρχει και η πυροσβεστική διάταξη σε εφαρμογή. Θα καούμε από άκρη σε άκρη αν ω μη γένοιτο. Το φορτηγό για τα ογκώδη έχει να περάσει ούτε ξέρουμε από πότε. Έχει γεμίσει ο Μύτικας βουνά με κλωνάρια και ογκώδη αντικείμενα που κείτονται για μήνες στα ίδια σημεία, χωρίς κανένας να μεριμνά ώστε να μαζευτούν.
3. Παραλία λιμανιού του Μύτικα σε άθλια κατάσταση. Αποδυτήρια πεταμένα κάτω, ομπρέλες τοποθετημένες πρόχειρα με πρωτοβουλία πολιτών, χόρτα και αγκάθια παντού. Ευτυχώς που άνοιξε η καντίνα του ιδιώτη και ο ίδιος προσπαθεί να συμμαζέψει την κατάσταση. Οι σημαδούρες που οριοθετούν τον χώρο κολύμβησης ώστε να μην εισέρχονται στον χώρο σκάφη, μέχρι σήμερα δεν έχουν ποντιστεί.
4. Λιμάνι του Μύτικα ακαθάριστο και με σκουπίδια παντού, με τα λίγα δέντρα του απεριποίητα. Φυσικά δεν ζητάμε να δούμε απ’ ευθείας αναθέσεις «καθαρισμού» του 5χίλιαρου που είδαμε όλα τα προηγούμενα χρόνια από το Λιμενικό Ταμείο, αλλά τα οκτάμηνα θα μπορούσαν πολύ εύκολα να έχουν καθαρίσει και ευπρεπίσει τον χώρο, όπως άλλωστε έκαναν το 2016, παρότι κατόπιν κόπηκε ένταλμα πληρωμής κοντά στο 5χίλιαρο σε ιδιώτη, που φυσικά δεν είχε πατήσει καν να καθαρίσει στο χώρο.
5. Ηλεκτροφωτισμός παραλιακού μετώπου σε άθλια κατάσταση και στον κάτω και στον πάνω Μύτικα. Τα φώτα ασφαλείας στο βουλιαγμένο λιμάνι δεν ανάβουν με τον κίνδυνο ατυχήματος να καραδοκεί με υψηλές πιθανότητες. Ο εναέριος φωτισμός του κεντρικού πεζόδρομου του Μύτικα, μας ανακοινώθηκε ότι για 1η φορά στα 12 χρόνια που φτιάχτηκε δεν θα ανάψει, γιατί έχει σοβαρή βλάβη λέει και δεν γίνεται, δεν έχουμε λεφτά. Τα φώτα είναι πολύ εύκολο να ανάψουν και ξέρουμε πολύ καλά τι λέμε. Καμία δύσκολη βλάβη δεν υπάρχει, απλά θέληση δεν υπάρχει και ο Δήμος να τακτοποιήσει τα βερεσέδια του στον άνθρωπο με την καλάθα.
6. Δεν ξέρουμε ακόμα αν θα περνά το απορριμματοφόρο του Δήμου κάθε ημέρα, όπως γίνεται σε όλα τα μέρη που το Καλοκαίρι έχουν επισκεψιμότητα. Δεν φροντίσατε ώστε να αυξηθεί ο αριθμός των κάδων σκουπιδιών εν όψει Καλοκαιριού. Όσους είχαμε το χειμώνα έχουμε και το Καλοκαίρι, παραλογισμός.
7. Πήρατε Φεβρουάριο και Μάρτιο δύο έκτακτες οικονομικές ενισχύσεις, λόγω καταστροφών και έκτακτης ανάγκης από θεομηνία, ύψους 400 χιλιάδων ευρώ η μία (Υπουργείο Εσωτερικών) και 500 χιλιάδων ευρώ η άλλη (Υπουργείο Υποδομών) και τρέξατε αμέσως και τις κάνατε απ’ ευθείας αναθέσεις με έκπτωση 3% και δεν σας πέρασε καν από το μυαλό να προσλάβετε με ένα μέρος από αυτά τα πολλά χρήματα, εργάτες με σύμβαση ορισμένου χρόνου, με τις ειδικότητες που έχουμε μεγάλη ανάγκη, ώστε να βγουν έξω στους δρόμους και να συμμαζέψουν την κατάσταση στην καθημερινότητα των δημοτών. Ο νόμος μας δίνει το δικαίωμα σε έκτακτη ανάγκη να κάνουμε προσλήψεις με συμβάσεις ορισμένου χρόνου, μέχρι και οκτώ μήνες από την ημέρα που υπήρξε η κήρυξη του Δήμου σε έκτακτη ανάγκη. Ο Δήμος μας κηρύχτηκε σε έκτακτη ανάγκη τέλος Ιανουαρίου και μέχρι τέλη Σεπτεμβρίου μπορούμε να προσλάβουμε εργάτες. Το μυαλό σας όμως εσάς, εκεί στις απ’ ευθείας αναθέσεις. Τα δώσατε όλα άρον άρον γιατί μηχανήματα ιδιωτών μας είπατε ότι δούλεψαν για την θεομηνία, να ξεβουλώσετε φρεάτια, να επουλώσετε λακκούβες, να κάνετε οδοποιίες κ.ά. κατεπείγοντα. Τώρα δικαιολογήστε δεξιά και αριστερά πως δεν έχουμε εργάτες, δεν έχουμε προσωπικό, ενώ έχετε φροντίσει επιμελώς γι αυτό εσείς οι ίδιοι. Για του λόγου το αληθές σας επισυνάπτω προσλήψεις 11 ατόμων του Δήμου Μεγαρέων στις 29 Μαρτίου 2019, με το καθεστώς της έκτακτης ανάγκης, γιατί μπορείτε να μας πείτε ότι δεν γίνεται (δείτε εδώ).
8. Εσχάτως το βυτιοφόρο της Δ.Ε. Αλυζίας, που όλοι ξέρουν πόσο κρίσιμο είναι για τον Μύτικα κάθε Καλοκαίρι, όπου έχετε καταφέρει να πείσετε τους πάντες ότι μόνο παράνομα μπορεί να δουλεύει, ενώ θα μπορούσατε με προνοητικότητα να παίρνετε οδηγό και βοηθό εργάτη με συνεχόμενες δίμηνες συμβάσεις. Ενώ έχετε ορίσει με απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου ανταποδοτικό τέλος βυτιοφόρου, τώρα λέτε ότι υπάρχει πρόβλημα και την δική σας προχειρότητα και ανοργανωσιά πάτε να την φορτώσετε σε άλλους, παραπληροφορώντας τους πολίτες και ρίχνοντας τις ευθύνες σε υπηρεσιακούς παράγοντες του Δήμου και στον νέο Δήμαρχο, που ακόμα δεν έχει αναλάβει ο άνθρωπος. Μοναδικοί υπεύθυνοι είστε εσείς και μόνο εσείς. Εσείς είστε διοίκηση ως 31 Αυγούστου και σταματήστε επιτέλους αυτό το ποιηματάκι που συνεχώς λέτε ότι σε αυτό τον Δήμο μόνο παράνομα γίνεται να λειτουργούν όλα. Αν αυτό το πρόβλημα δεν λυθεί άμεσα, θα υπάρξουν εικόνες μεγάλης δυσφήμισης στον Μύτικα και αποκλειστικά υπεύθυνοι θα είστε εσείς και μόνο εσείς.

Κλείνω λέγοντας ελπίζω και εύχομαι να με διαψεύσετε και έστω και τώρα τελευταία στιγμή, να γίνουν κάποια απαραίτητα πράγματα, ώστε να έχουμε ένα αξιοπρεπές Καλοκαίρι στον Μύτικα και όχι ένα δύσκολο Καλοκαίρι όπως ακούγαμε συνεχώς στην τελευταία συνάντηση που είχαμε στο Πνευματικό Κέντρο Μύτικα, με πρωτοβουλία της Τ.Κ. Μύτικα. 

Με τιμή

Βασίλειος Σούλας

Δείτε εδώ το πρωτοκολλημένο επίσημο έγγραφο.

-----------------------------------

Δικές μου θέσεις στα θέματα ημερήσιας διάταξης του Δ.Σ., για αναγραφή στα πρακτικά.

1. Έγκριση απολογισμού του έτους 2018.
Γνωρίζω ότι πρόκειται για υποχρέωση εκ του νόμου να ψηφισθεί ο απολογισμός του 2018. Θα επιλέξω να μην ψηφίσω θετικά, μιας και διαφωνώ με την συνολική διαχείριση στο Λιμενικό Ταμείο, κάτι το οποίο το έχω κάνει γνωστό τόσο γραπτώς όσο και προφορικώς και ας αναλάβει την ευθύνη η πλειοψηφία του Δ.Σ., που συμφωνεί με αυτή την διαχείριση να υπερψηφίσει. 

2. Έγκριση 1ου ΑΠΕ του έργου «Συντήρηση αποκατάσταση τμήματος Χερσαίας Ζώνης Λιμένα Αστακού».
Το συγκεκριμένο έργο το ψήφισα και καλά έκανα και το ψήφισα μιας και είναι θετικό για τον Αστακό. Προέρχεται από χρήματα που ήρθαν από το Υπουργείο Ναυτιλίας και κάθε οικονομικός πόρος που έρχεται στο Λιμενικό Ταμείο για να παραχθεί έργο είναι θετικό. Τον 1ον ΑΠΕ του έργου δεν τον ψηφίζω, γιατί σε ότι έχει να κάνει με την οικονομική διαχείριση στο Λιμενικό Ταμείο, έχω εκφράσει με κάθε ευκαιρία στο παρελθόν τις επιφυλάξεις μου και γραπτά και προφορικά. Η σημερινή αρνητική μου ψήφος δεν αναιρεί και δεν σχετίζεται με την θετική μου ψήφο στο να πραγματοποιηθεί το έργο, όπως κάποιοι θα φροντίσουν να παρουσιάσουν. Ας αναλάβει την ευθύνη η πλειοψηφία του Δ.Σ., που συμφωνεί με αυτή την οικονομική διαχείριση να υπερψηφίσει. 

3. Εξέταση αίτησης της εταιρίας «AQUA-STRATOS GROUP MOΝ/ΠΗ Ι.Κ.Ε» με θέμα την εκμίσθωση κοινόχρηστου χώρου αρμοδιότητας Λιμενικού Ταμείου.
Θα τηρήσω και σε αυτή την περίπτωση την ίδια ενιαία στάση που είχα για όλες τις ανάλογες περιπτώσεις που έχουν έρθει στο Δ.Σ., ψηφίζοντας θετικά, με την προϋπόθεση να τηρηθούν όλες οι προβλέψεις του νόμου. Είμαι καθαρά υπέρ της επιχειρηματικότητας και στηρίζω τους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στα όρια του Δήμου μας και συνεισφέρουν στην ανάπτυξη του.

2 σχόλια:

  1. Αν και διαφωνω μαζι σου πολιτικα,
    δεν μπορω παρα να συμφωνησω με τα παρα πανω
    αναφερομενα.
    Ο Μυτικας αρκετα χρονια ηταν σε χερια
    που καθε αλλο παρα τον.... αγαπουσαν.
    Το αποτελεσμα των εκλογων κατι λεει.
    Οι τοξικοι και αρνητικοι ανθρωποι οπου κι αν ανηκουν
    οτι κι αν ειναι,μακρυα απ το Μυτικα και να ειναι καλα.
    Ελπιζουμε η νεα Δημοτικη αρχη να φανει ανταξια
    των προσδοκιων του κοσμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ , ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΤΗΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ. ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΔΕΚΑΔΕΣ. ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΜΙΣΟ ΜΑΡΤΥΡΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.