Κρίσιμη Γενική Συνέλευση στον Α.Ο. Κανδήλας. Θα συζητηθεί θέμα συνένωσης με τον Αλυζιακό Α.Ο. Μύτικα.

Φωτογραφία αρχείου από αγώνα μεταξύ του Αλυζιακού Α.Ο. Μύτικα και του Α.Ο. Κανδήλας το 2018.
Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΝΔΗΛΑΣ προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους της ομάδας σε γενική συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί στο πρώην Δημαρχείο Αλυζίας στην Κανδήλα, την Τρίτη 30 Ιουλίου 2019 ώρα 9:00 το βράδυ.
Τα θέματα είναι:
1) Διοικητικός και οικονομικός απολογισμός.
2) Το μέλλον της ομάδας στο νέο πρωτάθλημα.
3) Την πρόταση συνένωσης των σωματείων ΑΟ ΚΑΝΔΗΛΑΣ και Αλυζιακού Α.Ο. Μύτικα.

Λόγω της σοβαρότητας των αποφάσεων καλούνται να παρευρεθούν μέλη, φίλοι, ποδοσφαιριστές και φορείς του χωριού.

Εκ του Δ.Σ.

12 σχόλια:

  1. Και ποιος και πού θα διοργανώνει πανηγύρια το καλοκαίρι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε 9:24 είσαι για τα πανηγύρια...Άλλο Βούδας άλλο Κούδας...

      Διαγραφή
  2. Ειτε το δεις σαν φίλαθλος ειτε σαν οπαδός μονο κακό στο ποδόσφαιρο κάνεις με μια συνένωση.Ακόμα και αγνος ουδετερος φίλαθλος να είσαι κάτι θα σε ενοχλήσει. Το κοντινό ντέρμπι είναι γνωστό σε όλο το νομό και υπαρχουν δυο ιστορίες απο δυο ομάδες που θέλουν να παίξουν αντίπαλοι.Κοιτάχτε να βελτιωσετε αυτό που έχετε πρωτα και αφήστε τα πολιτικά-τοπικιστικα απ εξω.
    AGAINST MODERN FOOTBALL

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε αν νομίζεις ότι περιστρέφεται ολόκληρος ο Νομός της Αιτωλίας και Ακαρνανίας και η Ελλάδα γύρω από αυτό το ντέρμπυ των δύο αυτών ποδοσφαιρικών ομάδων
      έχετε Μεγάλη Ιδέα για τις δύο κοινότητές σας
      τι παίζει δηλαδή, Μπαρτσελόνα-Ρεάλ ?

      Διαγραφή
    2. Θα διαφωνησω δεν έχουμε καθόλου μεγάλη ιδέα.Ίσα ίσα που είμαστε πολύ πίσω και το ξερουμε. Ιδεολογία όμως έχουμε και την στηρίζουμε.Και για να σου απαντήσω,ναι,ο νόμος 'περιστρέφεται' φίλε αλλά εμείς δε θα συμμετασχουμε θα μείνουμε ακέραιοι.Ρώτα τα παιδιά απο τη Μπούκα να σου πουν αν τους άρεσε η συνένωση που επαιξαν Γ εθνική μια χρονιά (με άλλο όνομα).Ξαναέκαναν την ομάδα τους.. Και όσο για το Μπαρτσελονα -Ρεαλ υπαρχουν πιο ωραία παραδείγματα να φέρεις αλλά δεν τα χεις φαει με το κουτάλι..Μακρια απο συνενώσεις

      Διαγραφή
  3. Με το ντέρμπι τι θα γίνει το χάνουμε. ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δηλαδη ουτε λιγο ουτε πολυ
    μας λες οτι ειμαστε για τα
    πανηγυρια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Λάθος το καταλάβατε. Κάθε χρόνο οι ομάδες κάνουν πανηγύρια και γιορτές για να επιβιώσουν οικονομικά. Τώρα ποιος θα το κάνει; Και που; Στην Κανδήλα; Στο Μύτικα; Στο Βάρνακα; Τίθεται το ερώτημα καθαρά διαδικαστικά. Και καλό είναι να γίνει σοβαρή κουβέντα. Μια ομάδα όλος ο δήμος. Αλυζίας. Και οι τοπικές ομάδες να παραμείνουν. Και μια απάντηση στο φίλο παραπάνω. Το ντέρμπι Μύτικας Κανδήλα είναι κάτι παραπάνω για μας από το Μπαρτσελόνα Ρεάλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλά εσύ οπαδέ μάλλον δεν είσαι Φίλαθλος
      είσαι χούλιγκανς.

      Διαγραφή
    2. Πρόσεχε λίγο τις εκφράσεις σου. Αν αυτό είναι χουλιγκανισμός τότε τι είναι ο τρόπος με τον οποίο παίρνονται αποφάσεις για τη συνένωση εν μία νυκτί? Άνευ διαβούλευσης? Θέλω να μου βρείς εσύ τη λέξη. Γιατί σε κόβω και ψιλοΜπαμπινιώτη. τρελό Αγόρι

      Διαγραφή
  6. ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΘΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ.ΜΥΤΙΚΑΣ ΚΑΝΔΗΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΠΑΡΤΕ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΠΟΥ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΧΩΡΙΑ ΕΓΙΝΑΝ ΕΝΑ.ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΧΑΝ ΒΡΕΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΠΑΝΤΑ ΥΠΗΡΧΕ ΑΛΑΖΟΝΙΑ ΚΑΧΥΠΟΨΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΔΙΑΛΥΟΤΑΝ.ΚΟΙΤΑΧΤΕ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΤΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΕΝΩΣΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και νόμιζα ότι ήμουν μόνος. Όπως τα λες. Επιμένω στο ερώτημα φιλτατε. Ποιος θα διοργανώνει τα καλοκαιρινά κλαρίνα και που. Αυτό είναι θέμα. Αν λυθεί θα βρούμε και τα υπόλοιπα.

      Διαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.