Με πρωτοβουλία του Συλλόγου Επαγγελματιών Μύτικα, κόβονται τα χόρτα στους κοινόχρηστους χώρους.


Είναι γνωστή η φετινή οικτρή κατάσταση που επικρατεί με τα θεόρατα χόρτα στον οικισμό του Μύτικα, η οποία προέκυψε από την αδιαφορία της νυν δημοτικής αρχής, χωρίς κανένας να μπαίνει στον κόπο να εξηγήσει το ΓΙΑΤΙ.
Τι το ιδιαίτερο συνέβηκε αυτό το Καλοκαίρι και η δημοτική αρχή και η Τ.Κ. Μύτικα, κωλύονται να προχωρήσουν στη συνηθισμένη κοπή χόρτων των κοινοχρήστων χώρων (καθαρή δική τους ευθύνη); Απάντηση σε αυτό το ερώτημα δεν μπορεί να μας δώσει κανένας.
Αποτέλεσμα όλης αυτής της κατάστασης, κατά πρώτον, να παραβιάζεται η πυροσβεστική διάταξη της αντιπυρικής περιόδου, να υπάρχει ορατός ο κίνδυνος σε μία φωτιά, όλοι στην περιοχή να τρέχουν και να μην φτάνουν και κατά δεύτερον, ο Μύτικας να δυσφημείται ανεπανόρθωτα στους καλοκαιρινούς επισκέπτες του.
Υπάρχει ένας αρμόδιος από την δημοτική αρχή και από την Τ.Κ. Μύτικα να εξηγήσει ΓΙΑΤΙ συμβαίνει αυτό στον Μύτικα φέτος;
Ο Σύλλογος Επαγγελματιών Μύτικα, βλέποντας αυτή την απαράδεκτη κατάσταση το φετινό Καλοκαίρι, έλαβε πρωτοβουλία και ξεκίνησε με την διάθεση ελαχίστων χρημάτων, να προχωρά στον καθαρισμό των χόρτων σε σημεία του Μύτικα, ώστε να υπάρξει μία ευπρεπής στοιχειωδώς εικόνα.
Πολύ καλά έκανε και μπράβο του.
 

2 σχόλια:

 1. ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ας ειναι καλα ο Δημητρης
  και καποιοι λιγοι που
  δινουν αγωνα για το ΜΥΤΙΚΑ
  της καρδιας τους.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.