Τελείωσαν τα παιδικά τμήματα εκμάθησης κολύμβησης.


Πηγή: https://noma2013.blogspot.com

Τελείωσαν την Παρασκευή 16 Αυγούστου τα τμήματα παιδικής κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Μύτικα - Αλυζίας, τα οποία διήρκεσαν δύο εβδομάδες. Στο τέλος του σημερινού τελευταίου μαθήματος, είχαμε την απονομή των αναμνηστικών και των διπλωμάτων στα παιδιά των δύο τμημάτων που δημιουργήθηκαν φέτος και κατόπιν τα παιδιά κεράστηκαν από ένα χυμό.
Ευχαριστούμε πολύ την κα Τζορτζίνα Καμπισοπούλου και την κα Κατερίνα Μουρελά για την επιμελή και με πολύ μεράκι επίβλεψη των μαθημάτων κολύμβησης.
Να ευχαριστήσουμε τον κ. Παρασκευά Μαρούλη, για την φύλαξη και την φροντίδα των υλικών του παιδικού τμήματος κολύμβησης (τουβλάκια, σανίδες και σημαδούρες) και όλους όσους βοήθησαν όλες αυτές τις ημέρες, για την ομαλή διεξαγωγή των μαθημάτων κολύμβησης.
Επίσης ευχαριστούμε τους γονείς για την εθελοντική χρηματική τους συνδρομή των 415 €, που ήδη έχουν περαστεί στα έσοδα του Ομίλου μας, στο αρχείο του ισολογισμού που βρίσκεται μόνιμα αναρτημένο στην ενότητα ''Οικονομικά'', γιατί ως γνωστό ο Ναυτικός Όμιλος, από συνειδητή επιλογή, κάνει τις μικρές δράσεις του με λεφτά από το Ταμείο του και μόνο (εισφορές ιδιωτών) και όχι με επιχορηγήσεις του Δήμου ή των Νομικών του Προσώπων.
Και του χρόνου τον Αύγουστο του 2020, ραντεβού στην παραλία του λιμανιού του Μύτικα  με υγεία...



1 σχόλιο:

  1. Ευχαριστούμε πολύ τον Ν.Ο.Μ.Α, τις εκπαιδευτριες κ γενικά όλους όσους συνέβαλαν στην πραγματοποίηση της όμορφης αυτής δραστηριότητας. Τα παιδιά πέρασαν υπέροχα κ πράγματι έγινε πολύ καλή δουλειά. Συγχαρητήρια! Κ του χρόνου με υγεία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.