Απόσπασμα βίντεο του μεγάλου γλεντιού στον Μύτικα με τους: Γιώτα Γρίβα, Γιάννη Καψάλη και Μάκη Τσίκο.Σας παρουσιάζουμε εκτενές απόσπασμα βίντεο του μεγάλου γλεντιού στον Μύτικα με τους: Γιώτα Γρίβα, Γιάννη Καψάλη και Μάκη Τσίκο που έγινε στον χώρο του γηπέδου του Μύτικα Σάββατο στις 10 Αυγούστου.
Ένα γλέντι που συγκέντρωσε πάρα πολύ κόσμο στον Μύτικα, όχι μόνο τις βραδυνές ώρες που έλαβε χώρα, αλλά από νωρίς το απόγευμα πολύ κόσμος κινούνταν σε όλη την αγορά του Μύτικα.
Η δική μας επώνυμη γνώμη, είναι ότι κάθε Καλοκαίρι χρειάζεται να διοργανώνεται ένα μεγάλο λαϊκό γλέντι, με κάποια γνωστά ονόματα και ενθαρρύνουμε τους διοργανωτές του χρόνου να φέρουν ακόμα μεγαλύτερα ονόματα και να χρησιμοποιήσουν όλο τον χώρο του γηπέδου. Η οργάνωση πρέπει να είναι τέτοια ώστε να δημιουργείται η μικρότερη δυνατή όχληση στην λειτουργία του χωριού (κατάληψη χώρου και καθαριότητα κοινόχρηστων χώρων), γιατί όπως καταλαβαίνετε, πουθενά δεν μπορεί να συμβεί να γίνει ένα τόσο μεγάλο γλέντι και να μην υπάρχει καθόλου όχληση. Επίσης δηλώνουμε ότι σεβόμαστε όσους έχουν αντίθετη άποψη πάνω σε αυτό, αλλά απλά διαφωνούμε μαζί τους.
Λέγοντας όλα τα παραπάνω δεν εννοούμε ότι θα πρέπει να μένουμε μόνο εκεί και ότι μόνο αυτό χρειάζεται.
Κινηματογράφος, θέατρο (πολλά χρόνια έχουμε να δούμε στον Μύτικα), τουρνουά ποδοσφαίρου και μπάσκετ, αγώνες δρόμου και κολύμβησης, εικαστικές εκθέσεις και εκθέσεις λαογραφίας, παραδοσιακοί χοροί κ.α πολιτιστικές και αθλητικές εκδηλώσεις πρέπει να γίνονται κάθε Καλοκαίρι ώστε να υπάρχει πλουραλισμός και πολλές επιλογές.
Και του χρόνου λοιπόν από εμάς.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.