Βίντεο από την Λαϊκή Συνέλευση Τοπικής Κοινότητας Χρυσοβίτσας Ξηρομέρου.Με πρωτοβουλία και στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων του, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Χρυσοβίτσας Ξηρομέρου κ. Γιάννης Χρόνης, συγκάλεσε για 5η συνεχή χρονιά -το Σάββατο 17 Αυγούστου 2019, Συνέλευση Κατοίκων της Χρυσοβίτσας Ξηρομέρου.
Η Συνέλευση πραγματοποιήθηκε στην πλατεία του χωριού και ο Πρόεδρος Γιάννης Χρόνης ανέλυσε τα έργα που έγιναν την τελευταία πενταετία και άνοιξε συζήτηση πάνω σε σημαντικά θέματα που αφορούν το χωριό, όπως: ύδρευση, ΤΟΕΒ, δρόμος Χρυσοβίτσα - Βαλόστρτο, σκουπίδια, κ.α., ώστε να ληφθούν αποφάσεις και να καθοριστούν ενέργειες για το μέλλον, την πρόοδο, την ανάπτυξη της Χρυσοβίτσας και γενικότερα την αναβάθμιση της περιοχής.
Στην Γενική Συνέλευση παραβρέθηκαν, χαιρέτησαν και τοποθετήθηκαν: Ο νέος Δήμαρχος Ξηρομέρου κ. Γιάννης Τριανταφυλλάκης, ο επικεφαλης του συνδυασμού Αναζωογόνηση Ξηρομέρου γιατρός και πρώην Δήμαρχος Αστακού κ. Παναγιώτης Στάϊκος, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Πάνος Γκόλιας και κα Χριστίνα Ταπραντζή, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Προδρόμου κ. Τάκης Παπούλιας και ο Πρόεδρος της Κοινότητας Αγραμπέλου κ. Δήμος Τάγκας, ο Πρόεδρος του Περιβαλλοντικού Συλλόγου κ. Νίκος Ζορμπάς, ο Αντιπρόεδρος του Περιβαλλοντικού Συλλόγου κ. Σωτήρης Γαντζούδης και ο Πρόεδρος της ομάδας κ. Δημήτρης Μούρκας.
0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.