Καλό ταξίδι Γρηγόρη...

Φωτογραφία του 1960, από το αρχείο του Νίκου Σιδερωμένου, με τον Γρηγόρη όρθιο πρώτο δεξιά. Ως γνωστό, ο Γρηγόρης Κοψιδάς διετέλεσε για χρόνια στην διοίκηση του Αλυζιακού.
Απεδήμησεν εις Κύριον ο συμπατριώτης μας Γρηγόρης Κοψιδάς. Αύριο Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου στις 10:30 π.μ., στον ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου Μύτικα, θα του πουν το ύστατο χαίρε οι συγγενείς και οι συγχωριανοί του.
Ένας άνθρωπος με πολύ ιδιαίτερο και καυστικό χιούμορ,  ο οποίος τα παλαιότερα χρόνια είχε συμμετοχή στα δρώμενα του Μύτικα, παρά το θέμα που αντιμετώπιζε, αφού είχε χάσει τα άνω άκρα του.
Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους του και ας είναι ελαφρύ το χώμα... Άλλος ένας παλιός Μυτικιώτης, χαρακτηριστική μορφή του χωριού μας έφυγε από κοντά  μας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.