Νικόλαος Ζώγας: Η δίκη μου απάντηση στα ανώνυμα σχόλια της προηγούμενης ανάρτησης.


Στην Δημοκρατία όλες οι γνώμες είναι σεβαστές. Και ο διάλογος επίσης, όμως επειδή δεν μου αρέσει να κρύβομαι πίσω από την ανωνυμία, σας παραθέτω τις απαντήσεις μου.
Έχω να πω ότι: οι εντυπώσεις και οι φιέστες, καθώς και τα περί "παράγοντας και αρχηγιλίκια" δεν ανήκουν σε μένα, είναι προνόμια άλλων.
Σέβομαι το πρόσωπο του κου Στάικου και γι αυτό επέλεξα μετά από την πρόταση του να είμαι στον συνδυασμό του. Αυτό δεν συνεπάγει ότι θα συμφωνούμε σε όλα. Δημοκρατία έχουμε. Εξάλλου οι απόψεις μου είναι γνωστές τόσο στον κο Στάικο όσο και σε αυτούς που γνωρίζουν.
Όλα τα υπόλοιπα αιωρούνται στην σφαίρα της φαντασίας σας...
Θα το πω και πάλι, ο Δήμος μας είναι σε κρίσιμη οικονομική κατάσταση. Επομένως, όσον αφορά το σχόλιο για το αν και πως θα κινηθούν τα πυροσβεστικά οχήματα και ιδίως της Παλαιομάνινας, όπως αναφέρθηκε, έχω να πω ότι δεν φταίω εγώ, φταίνε αυτοί που δεν έκαναν διαγωνισμό όταν έπρεπε, αλλά και αυτοί που δεν ενδιαφέρθηκαν νωρίτερα να συνεργαστούν στα λειτουργικά θέματα του Δήμου, στα οποία ήταν γνώστες, και γι αυτό βρήκαν τον εύκολο δρόμο της απευθείας ανάθεσης. Γι αυτό εγώ δεν συμμετέχω σε αυτό το κατρακύλισμα των απευθείας αναθέσεων.
Στον σχολιαστή για το τι θα κάνω αν δεν έχουν θέρμανση τα παιδιά μου στο ΚΔΑΠ, έχω να πω ότι προτιμώ να κρυώνουν τα παιδιά μου, παρά να είμαι συνένοχος στην οικονομική καταστροφή του Δήμου.
Καλό όμως θα είναι να είστε πιο προσεκτικοί όσον αφορά τα παιδιά μου και γενικότερα την οικογένεια μου. Επίσης και από τα 3 παιδιά μου, ο Δήμος και συγκεκριμένα τα ΚΔΑΠ - Παιδικός, επιδοτούνται δικαιωματικά μέσω ΕΣΠΑ, επομένως καλύπτεται και η θέρμανση.
Όσο για το ποιος είναι αυτός ο Ζιώγας, να σας ενημερώσω ότι το όνομα μου είναι Ζώγας! Αλλά το επίπεδο κάποιων δεν τους επιτρέπει να το καταλάβουν...
Για το σχόλιο που μου προσάπτει ασχετοσύνη. Ενημερώνω ότι, ο Δημοτικός Σύμβουλος όταν βρίσκεται στην θέση της Συμπολίτευσης οφείλει να διασφαλίζει την διαφάνεια και τα καθήκοντα του μέσω της όποιας θέσης του αντιστοιχεί.
Ο Δημοτικός Σύμβουλος της αντιπολίτευσης οφείλει να ελέγχει και όχι να είναι γλάστρα (μιλάω αποκλειστικά και μόνο για τον εαυτό μου και δεν με αφορά τι κάνουν οι άλλοι).
Αγαπητοί μου φίλοι σχολιαστές, να είστε σίγουροι ότι θα παλέψω στο μέτρο του δυνατού για τον τόπο μου με σεμνότητα και ταπεινότητα απέναντι στον Δημότη, αυτό το δικαίωμα μου το έδωσαν οι 400 Δημότες που με την ψήφο τους με εξέλεξαν 2ο στον συνδυασμό μας και τους ευχαριστώ ελπίζοντας να μην τους απογοητεύσω.

Φιλικά 

Ζώγας Νικόλαος 
Δημοτικός Σύμβουλος Ξηρομέρου

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.