554.583,45 € το χρέος προς την ΔΕΗ του Δήμου Ξηρομέρου, σύμφωνα με επίσημο έγγραφο της ΔΕΗ του Αυγούστου 2019.


Το πρόβλημα των ανταποδοτικών τελών στον Δήμο Ξηρομέρου, το οποίο αποτελεί βραδυφλεγή βόμβα στα θεμέλια του Δήμου μας, είναι σε όλους γνωστό και σας το περιγράψαμε πολύ σύντομα με πολύ πρόσφατη μας ανάρτηση (δείτε εδώ).
Η δημοτική αρχή του κ. Γαλούνη το κληρονόμησε από την δημοτική αρχή του κ. Σαμαρά και τώρα το κληρονόμησε και η δημοτική αρχή του κ. Τριανταφυλλάκη.
Η δημοτική αρχή του κ. Γαλούνη μάλιστα για να ξεπληρώσει τα υπέρογκα χρέη προς την ΔΕΗ και τον ΦΟΣΔΑ, τον Ιούνιο του 2017, προχώρησε σε σύναψη μεγάλου δανείου λίγο κάτω από 1 εκατομμύριο ευρώ, με τον τότε Δήμαρχο Ξηρομέρου κ. Γαλούνη, στο Δημοτικό Συμβούλιο στις 25.6.2017, να διαβεβαιώνει και να υπόσχεται ότι κάθε ημέρα που θα πηγαίνει στο Δημαρχείο θα βλέπει την πορεία των ανταποδοτικών και δεν θα χρεώσει από εδώ και πέρα ούτε ένα ευρώ τον Δήμο στα ανταποδοτικά τέλη.Δυστυχώς με επίσημο έγγραφο που σήμερα σας παρουσιάζουμε, που προέρχεται από την ΔΕΗ και είναι του Αυγούστου 2019, ο Δήμος Ξηρομέρου φαίνεται να έχει ένα πολύ μεγάλο χρέος προς την ΔΕΗ της τάξεως των 554.583,45 €.

1 σχόλιο:

  1. ΔΑΝΕΙΟ ΤΟ 2017 ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΕ ΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΔΕΝ.
    ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΓΙΑ ΟΥΤΕ 1 ΕΥΡΩ ΧΡΕΟΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ.
    ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΛΙ ΧΡΕΟΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΜΙΣΟ ΜΥΡΙΟ.
    ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ?? ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛΙΝΤΙΚΑΝΤΙΣΜΟΣ ΗΛΙΘΙΕ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.