Νικόλαος Ζώγας: Η Φριτάουν της Σιέρρα Λεόνε στην Ελλάδα εν έτη 2019 βρίσκεται στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας!


Βρίσκομαι στην δυσάρεστη θέση αγανακτισμένος ως δημότης, να καταγγείλω την τραγική κατάσταση που βιώνουμε τις τελευταίες 3 ημέρες στην πρωτεύουσα του Δήμου μας.
Δεν είναι η πρώτη φορά (και για να προλάβω όσους πουν ότι κάνω εντυπώσεις ή βιάζομαι να κάνω κριτική στην "Νέα" δημοτική αρχή), όμως 3 ημέρες και δεν ξέρω πόσο ακόμα θα είμαστε χωρίς το ύψιστο αγαθό που λέγεται ΝΕΡΟ είναι ανήκουστο και απαράδεκτο!!!
Επιτέλους Κύριοι της Δημοτικής Αρχής αναλάβετε τις ευθύνες σας. Αφήστε κατά μέρους τις όποιες διαφωνίες που μπορεί να έχετε μεταξύ σας, γιατί τους πολίτες τους ενδιαφέρει το νερό.
Διοικείτε, έχετε εκλεγεί με ποσοστό 75% για να λύσετε τα προβλήματα των δημοτών τα οποία γνωρίζατε πολύ καλά όπως άλλωστε το λέγατε προεκλογικά.
Αυτό που συμβαίνει χωρίς να υπάρχει καμία ενημέρωση είναι ανήκουστο!
Μην έχετε απαιτήσεις όμως από τους δημότες να είναι συνεπείς και τυπικοί στις υποχρεώσεις τους όταν εσείς οι ίδιοι δεν είστε υπεύθυνοι και συνεπείς απέναντι τους και μην ζητάτε να πληρώσουν το νερό το οποίο δεν είναι καν πόσιμο και τους το στερείτε κάθε τόσο.
Οφείλετε το ελάχιστο να ζητήσετε μια δημόσια συγνώμη και να αποκαταστήσετε άμεσα το πρόβλημα!!!
Με αγανάκτηση πρώτα ως ενεργός πολίτης και μετά ως δημοτικός Σύμβουλος.

Νικόλαος Ζώγας

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.