Περικοπή του Φιλόδημος ΙΙ για μελέτες των Λιμενικών Ταμείων.


Με απόφαση του Υπουργείου Εσωτερικών, τροποποιείται η πρόσκληση του Φιλόδημος ΙΙ που αφορά την εκπόνηση μελετών από τα Λιμενικά Ταμεία. Η τροποποίηση αφορά τον συνολικό προϋπολογισμό της πρόσκλησης, ο οποίος περικόπτεται από τα 20 εκατομμύρια ευρώ στα 10, δηλαδή έχουμε μείωση του κατά 50%.
Θεωρούμε αυτή την κεντρική κυβερνητική επιλογή λάθος, γιατί αν δεν διαθέσεις επαρκείς οικονομικούς πόρους, ώστε να μελετήσεις και να σχεδιάσεις την αναβάθμιση των λιμενικών σου υποδομών, σε μία χώρα που η θάλασσα μπορεί και πρέπει να σου παράξει πλούτο, δεν μπορείς να έχεις απαίτηση για αναπτυξιακές προοπτικές.
Δείτε εδώ το επίσημο έγγραφο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.