Εκτός έδρας μεγάλη νίκη με 0 - 4 για την Α.Ε. Αλυζίας με αντίπαλο το Ελαιόφυτο. Εδραιώθηκε στην 2η θέση η ομάδα μας.


Μεγάλη νίκη για την Α.Ε. Αλυζίας στον εκτός έδρας αγώνα της, με την πολύ καλή ομάδα του Α.Ο. Ελαιοφύτου, από την οποία είχε γνωρίσει την ήττα με 0 - 3 μέσα στον Μύτικα στον πρώτο γύρο. Στο γήπεδο του Ελαιοφύτου την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου, η Α.Ε. Αλυζίας άφησε πίσω της τις δύο συνεχόμενες ήττες και τις άσχημες εμφανίσεις και πήρε την μεγάλη νίκη με 0 - 4, στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Β' κατηγορίας.
Έτσι κράτησε την 2η θέση και συνεχίζει την πορεία της στο φετινό μικρό πρωτάθλημα των 8 ομάδων και σύνολο 14 αγωνιστικών, το οποίο με την λήξη του, θα ακολουθήσει ένα νέο μίνι πρωτάθλημα 6 αγωνιστικών, με τρεις νέους ομίλους, που θα σχηματιστούν από τους τέσσερις πρώτους των τριών τωρινών ομίλων.
Από αυτό το μίνι πρωτάθλημα των 3 νέων ομίλων, ο πρώτος κάθε ομίλου θα ανέβει στην Α' κατηγορία. Αναλυτικά δείτε εδώ την προκήρυξη των πρωταθλημάτων και πως θα γίνει ο προβιβασμός από την Β΄κατηγορία στην Α' κατηγορία (σελ. 13, επισημασμένο με κίτρινο από εμάς).
Σε μία γενική κριτική του αγώνα θα λέγαμε ότι η Α.Ε. Αλυζίας κυριάρχησε στον αγώνα, με καθολική υπεροχή σε όλη την διάρκεια του και πραγματοποίησε μία από τις καλύτερες φετινές της εμφανίσεις, διώχνοντας τα σύννεφα των κακών εμφανίσεων των δύο τελευταίων αγωνιστικών, που δικαιολογημένα προβλημάτισαν όλους γύρω από την ομάδα.
Για την ομάδα μας έλειπαν ο Κώστας Ταμπάκης και ο Νίκος Λυγκώνης, οι οποίοι βρίσκονταν δικαιολογημένα σε προσωπική τους δουλειά και ήρθαν στο γήπεδο κατά την διάρκεια του Α' ημιχρόνου.

Α' ημίχρονο.
Στο 6ο λεπτό ο Πάνος Κεραμίδας της Α.Ε. Αλυζίας,κλέβει την μπάλα και μπαίνει μόνος προς την αντίπαλη εστία, με το σουτ που επιχειρεί να περνά ελάχιστα άουτ.
Στο 8ο λεπτό σέντρα από αριστερά από τον σέντερ φορ του Ελαιοφύτου, η μπάλα γλύφει το δοκάρι του Ανδρέα Γιαννείου.
Στο 17ο λεπτό ωραία παράλληλη σέντρα από δεξιά για την Α.Ε. Αλυζίας, ο μικρός Αλέξης Οικονόμου κινήθηκε όμορφα ως κρυφό φορ και το 0 - 1 για την Α.Ε. Αλυζίας.
Στο 20ο λεπτό, βαθιά μπαλιά ο Σωτήρης Αποστολάκης για την Α.Ε. Αλυζίας, με τον Πάνο Κεραμίδα σε πλεονεκτική θέση, να μην πιάνει το σουτ όπως θα ήθελε, μπλοκάρει ο τερματοφύλακας του Ελαιοφύτου.
Στο 36ο λεπτό παρόμοια φάση με τους ίδιους πρωταγωνιστές, αυτή την φορά ο Πάνος Κεραμίδας πιάνει σουτ κεραυνό και ξετινάζει τα δίχτυα του Ελαιοφύτου για το 0 - 2.

Β' ημίχρονο.
Στο 70ο λεπτό πάλι ο πολύ δραστήριος Πάνος Κεραμίδας κλέβει μπάλα και σε ένα πολύ καλό τετ α τετ, αστοχεί στο σουτ - πλασέ που εξαπολύει.
Στο 74ο λεπτό ο Σωτήρης Αποστολάκης κάνει τα δικά του και απαλλάσσεται με τρίπλες από δύο αντιπάλους, το καλό όμως σουτ που κάνει περνά λίγο άουτ,
Στο 77ο λεπτό, ωραία μπαλιά ο Σπύρος Κατσαούνης, βγάζει φάτσα με τον τερματοφύλακα τον Πάνο Κεραμίδα, ψηλά άουτ η μπάλα στο σουτ του τελευταίου, με τον Βασίλη Γεωργαλή δίπλα μόνο, να ζητά την εύκολη πάσα για να κάνει απλά το 0 - 3.
Στο 80ο λεπτό ο Βασίλης Γεωργαλής πασάρει στον Πάνο Κεραμίδα, ο οποίος με όμορφο δυνατό σουτ εκτός περιοχής κάνει το 0 - 3. Έβαλε το δύσκολο ο Πάνος.
Στο 83ο λεπτό το Ελαιόφυτο απειλεί με εκτέλεση απ' ευθείας φάουλ, με την μπάλα ελάχιστα άουτ.
Στο 85ο λεπτό, ο Πάνος Κεραμίδας της Α.Ε. Αλυζίας, συνεχίζει να ταλαιπωρεί τους αμυντικούς του Ελαιοφύτου, με το πλασέ του απέναντι στον τερματοφύλακα να αποκρούεται δύσκολα σε κόρνερ.
Στο 93ο λεπτό ο Πάνος Κεραμίδας σημειώνει το τρίτο του γκολ στον αγώνα, κάνοντας το 0 - 4 για την Α.Ε. Αλυζίας, ύστερα από ασίστ του Σωτήρη Αποστολάκη.

Ενδιαφέροντα:
Κανένα παράπονο το διαιτητικό τρίο.
Άριστη η φιλοξενία από την ομάδα του Α.Ο. Ελαιοφύτου.
Μετά τον αγώνα το κλίμα στην ομάδα ήταν πολύ καλό και όλοι μαζί, παίκτες, προπονητικό τιμ και διοίκηση, σταματήσαν στον δρόμο για ένα γλυκό.
Ακολουθούν όλα τα αποτελέσματα και η βαθμολογία μετά την 8η αγωνιστική (από το www.olatagoal.gr).


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.