Με χρηματοδότηση 370.688,58 €, έχουμε ένταξη του γηπέδου του Μύτικα και της Κανδήλας στο Φιλόδημος ΙΙ.


Την Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου, με απόφαση που υπογράφεται από τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Πάνο Θεοδωρικάκο, τα γήπεδα Μύτικα και Κανδήλας χρηματοδοτούνται από το Φιλόδημος ΙΙ, με 300.000 € για το γήπεδο Μύτικα και 70.688,58 € για το γήπεδο Κανδήλας. Η χρηματοδότηση αφορά την τοποθέτηση και κατασκευή με συνθετικό χλοοτάπητα στο γήπεδο Μύτικα και την περίφραξη του γηπέδου της Κανδήλας.
Για το ιστορικό της υπόθεσης σας είχαμε ενημερώσει με σχετική μας ανάρτηση τον Μάρτιο του 2019, όταν σας παρουσιάσαμε την θετική εισήγηση της ΓΓΑ για ένταξη των δύο γηπέδων στο Φιλόδημος ΙΙ και εμμένουμε σε αυτά που σας είχαμε πει τότε για το θέμα των δύο γηπέδων (δείτε εδώ).
Μετά και την σημερινή εξέλιξη θα πρέπει ο Δήμος Ξηρομέρου να κινηθεί γρήγορα, να κάνει αποδοχή του ποσού και εγγραφή του στον Προϋπολογισμό με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, η Τεχνική του Υπηρεσία να προχωρήσει στην σύνταξη των τευχών δημοπράτησης και στην διεξαγωγή της δημοπρασίας, να βγει προσωρινός ανάδοχος που αφού ελεγθούν τα δικαιολογητικά του, να καταστεί και οριστικός ανάδοχος, να υπογραφεί η σύμβαση και με το καλό να ξεκινήσουν τα έργα στα δύο γήπεδα.
Δείτε εδώ το επίσημο έγγραφο του Υπουργείου Εσωτερικών.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.