Δύο χρήσιμα οχήματα προμηθεύτηκε ο Δήμος Ξηρομέρου.


Στην προμήθεια δύο μεταχειρισμένων και απαραίτητων οχημάτων προχώρησε ο Δήμος Ξηρομέρου, βάσει  του άρθρου 55 του Ν. 4554/2018, άρθρο 3Α «Ρύθμιση θεμάτων δωρεών προς φορείς δημόσιου φορέα».
Πρόκειται για ένα απορριμματοφόρο και ένα καλαθοφόρο, τα οποία προμηθεύτηκε ενεργοποιώντας την δωρεά του «Κοινωφελούς Ιδρύματος ΛΑΤΣΗ – EUROBANK EFG, 2008».
Η προμήθεια έγινε, αφού προηγήθηκε δημόσια πρόσκληση προς κάθε ενδιαφερόμενο για κατάθεση προσφοράς, από ειδική επιτροπή που συγκροτήθηκε, κατόπιν της υπ' αριθ. 138/15.11.2019 (ΑΔΑ: 6ΖΝ4ΩΚΖ-ΞΚΙ) απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ξηρομέρου, περί «Τροποποίηση ιδιωτικού συμφωνητικού με το κοινωφελές ίδρυμα Λάτση – EUROBANK EFG 2008 και συγκρότηση επιτροπής του άρθρου 55 του Ν. 4554/2018».
Δείτε εδώ και εδώ τις δύο προμήθειες.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.