Εκτός έδρας ήττα με 2 - 0 για την Α.Ε. Αλυζίας με αντίπαλο τον Παναμβρακικό. Υποχώρησε στην 3η θέση η ομάδα μας.


Την δίκαιη ήττα γνώρισε η Α.Ε. Αλυζίας την Κυριακή 12 Ιανουαρίου στον εκτός έδρας αγώνα της, με την 3η μέχρι εκείνη την στιγμή ομάδα του Παναμβρακικού, η οποία με την νίκη αυτή προσπέρασε την ομάδα μας στην βαθμολογία, αφήνοντας την αυτήν στην 3η θέση.
Η ομάδα μας λοιπόν πλέον βρίσκεται στην 3η θέση με 15 βαθμούς και συνεχίζει την πορεία της στο φετινό μικρό πρωτάθλημα των 8 ομάδων και σύνολο 14 αγωνιστικών, το οποίο με την λήξη του, θα ακολουθήσει ένα νέο μίνι πρωτάθλημα 6 αγωνιστικών, με τρεις νέους ομίλους, που θα σχηματιστούν από τους τέσσερις πρώτους των τριών τωρινών ομίλων.
Από αυτό το μίνι πρωτάθλημα των 3 νέων ομίλων, ο πρώτος κάθε ομίλου θα ανέβει στην Α' κατηγορία. Αναλυτικά δείτε εδώ την προκήρυξη των πρωταθλημάτων και πως θα γίνει ο προβιβασμός από την Β΄κατηγορία στην Α' κατηγορία (σελ. 13, επισημασμένο με κίτρινο από εμάς).
Σε μία γενική κριτική του αγώνα θα λέγαμε ότι η Α.Ε. Αλυζίας έκανε μία πολύ κακή εμφάνιση, ιδιαίτερα στο Α' ημίχρονο, όπου η αμυντική της λειτουργία ήταν πολύ κακή, με αποτέλεσμα ο Παναμβρακικός Μπούκας να έχει καθολική υπεροχή στον αγωνιστικό χώρο, ενώ στο Β' ημίχρονο ισορρόπησε τον αγώνα, ήταν ελαφρώς καλύτερη από την ομάδα του Παναμβρακικού, αλλά αυτό δεν έφτανε.

Α' ημίχρονο.
Στο 2ο λεπτό, τετ α τετ για την ομάδα του Παναμβρακικού, αποκρούει ο τερματοφύλακας Σακουφάκης σε κόρνερ.
Στο 4ο λεπτό νέα ευκαιρία με τετ α τετ για τον Παναμβρακικό, άουτ το πλασέ του επιθετικού της.
Στο 16ο λεπτό, πλαγιοκόπηση από δεξιά για την Α.Ε. Αλυζίας με τον Πάνο Κεραμίδα, λίγο άουτ το σουτ που επιχείρησε.
Στο 20ο λεπτό, εκτέλεση συρτή του κόρνερ για τον Παναμβρακικό στο ύψος της μικρής περιοχής, πλασέ του Μπεκατώρου και το 1 - 0 για τον Παναμβρακικό.
Στο 30ο λεπτό, απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ για την Α.Ε. Αλυζίας με τον Ανδρέα Γεωργαλή, λίγο άουτ η μπάλα.
Στο 33ο λεπτό, μεγάλη απόκρουση του Βασ. Σακουφάκη της Α.Ε. Αλυζίας σε πολύ καλό τετ α τετ του Παναμβρακικού.
Στο 35ο λεπτό, βαθιά μπαλιά από την άμυνα του Παναμβρακικού βγάζει το δεξί εξτρέμ φάτσα με το τέρμα της Α.Ε. Αλυζίας, λίγο άουτ το πλασέ.
Στο 37ο λεπτό, παράλληλη σέντρα από δεξιά για τον Παναμβρακικό, μόνος ο Μηλιάς απέναντι στον Σακουφάκη, δεν αστοχεί αυτή την φορά και κάνει το 2 - 0.
Στο 42ο λεπτό, απ' ευθείας εκτέλεση κόρνερ από το Θωμά Φραγκογιάννη της Α.Ε. Αλυζίας, η μπάλα πάει για γκολ και με υπερένταση διώχνει ο τερματοφύλακας του Παναμβρακικού.
Στο 44ο λεπτό μπλοκάρει για την Α.Ε. Αλυζίας ο τερματοφύλακας Σακουφάκης, το πλασέ του επιθετικού του Παναμβρακικού.

Β' ημίχρονο.
Στο 50ο λεπτό, δυνατό σουτ του Μηλιά για τον Παναμβρακικό, στο κάθετο δοκάρι η μπάλα, γλιτώνει η Α.Ε. Αλυζίας το 3 - 0.
Στο 75ο λεπτό, δυνατό σουτ του Πάνου Κεραμίδα για την Α.Ε. Αλυζίας διώχνει δύσκολα σε κόρνερ ο τερματοφύλακας του Παναμβρακικού.
Στο 77ο λεπτό, πολύ καλή απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ του Πάνου Κεραμίδα για την Α.Ε. Αλυζίας διώχνει δύσκολα σε κόρνερ ο τερματοφύλακας του Παναμβρακικού.
Στο 90ο λεπτό, ωραία αντεπίθεση του Παναμβρακικού με ανοιχτή την άμυνα της Α.Ε. Αλυζίας, άουτ το πλασέ του επιθετικού.

Ενδιαφέροντα:
  • Πολύ καλή η φιλοξενία από την ομάδα του Παναμβρακικού Μπούκας.
  • Κανένα παράπονο από την απόδοση της διαιτητικής τριάδας. Στον αγώνα επόπτης ήταν ο συμπατριώτης μας από την Παναγούλα Βασίλης Κατσαούνης, ο οποίος είχε μία άριστη παρουσία.
  • Την ίδια ημέρα στο γήπεδο του Αη Γιώργη έπαιξε και η ομάδα Κ16 της Α.Ε. Αλυζίας, με αντίπαλο την Α.Ε.Κ. Αγίου Κωνσταντίνου, με αποτέλεσμα νίκη με 5 - 1, κατόπιν πολύ καλής εμφάνισης.
  • Τα γκολ των παιδιών της Α.Ε. Αλυζίας σημείωσαν: 3 γκολ ο Δημήτρης Ζέππος, 1 γκολ ο Βασίλης Δρακάς και 1 γκολ ο Βασίλης Ζέππος. Ο τερματοφύλακας Σπύρος Λυγκώνης απέκρουσε πέναλτι.
  • Την ομάδα των Κ16 κοουτσάρισε ο Γιώργος Ζαρκαδούλας (Καβασάκιας).
  • Στο αγώνα των Κ16, διαιτητής ήταν ο συμπατριώτης μας από την Παναγούλα Βασίλης Κατσαούνης, ο οποίος είχε μία άριστη διαιτησία.
Ακολουθούν όλα τα αποτελέσματα και η βαθμολογία μετά την 10η αγωνιστική (από το www.olatagoal.gr).


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.