Εκλέχθηκε το πρώτο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Αρχοντοχωρίου «Η Ζάβιτσα» - Πρόεδρος ο Θεόδωρος (Λάκιας) Καραγιάννης.Μετά την ίδρυση του, ο Πολιτιστικός Περιβαλλοντικός Σύλλογος Αρχοντοχωρίου "Η Ζάβιτσα", πραγματοποίησε χτες τις πρώτες του εκλογές, Παρασκευή 17.1.2020, στο Κοινοτικό Γραφείο, καθώς από την ίδρυση του και μέχρι σήμερα, την διοίκηση είχε αναλάβει Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή.
Με τα αποτελέσματα των εκλογών, τα μέλη παρείχαν ψήφο εμπιστοσύνης στους ανθρώπους που αποτέλεσαν την Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή και συγκροτήθηκε σε σώμα το πρώτο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου, το οποίο έχει ως εξής:
Η σύνθεση του πρώτου Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΡΧΟΝΤΟΧΩΡΙΟΥ «Η ΖΑΒΙΤΣΑ»:
  • Πρόεδρος: Θεόδωρος (Λάκιας) Καραγιάννης.
  • Αντιπρόεδρος: Ανδρέας Παπανάστασης.
  • Γενικός Γραμματέας: Ελένη Λιοπύρη.
  • Ταμίας: Σπύρος Αποστολάκης.
Μέλη:
  • Χαράλαμπος Τριάντης.
  • Γιαννούλα Λαμπράκη.
  • Χρήστος Μανίκας.
Καλή δύναμη και καλή επιτυχία στο έργο τους.....

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.