Πρόσκληση για κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας από το ΤΕΕ Αιτ/νίας.


ΤΕΕ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΤΜΗΜΑ
ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ.

Ο Πρόεδρος και τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας / Π.Τ.Ν. Αιτωλοακαρνανίας, σας προσκαλούν στην εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας για το έτος 2020, την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 08:30 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας, Π. Σούλου 11, 1ος όροφος, Αγρίνιο.
Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα βραβευτούν, οι τρεις πρώτοι επιτυχόντες μαθητές του Ν. Αιτωλοακαρνανίας στα Πολυτεχνεία της χώρας, κατά το σχολικό έτος 2018-2019.

Για την Δ.Ε. του ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας

Ο Πρόεδρος

Μπλέτσος Στυλιανός

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.