Στην U17 του Αστέρα Τρίπολης ο Δημήτρης Γερονικολός.


Πηγή Facebook: Athlopolis Soccer School.

Στον Αστέρα Τρίπολης θα συνεχίσει να κυνηγά το όνειρο του για επαγγελματική καριέρα στο ποδόσφαιρο ο Δημήτρης Γερονικολός. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής της Α.Ε Πρέβεζας, μετά από συνάντηση στα γραφεία του Αστέρα Τρίπολης, εντάχθηκε στην U17 της ομάδας.
Μια ακόμη μεγάλη επιτυχία για την Α.Ε Πρέβεζας και την ακαδημία ποδοσφαίρου ’’Αθλόπολις’’ που τον ανέδειξαν, συνεχίζοντας έτσι την παράδοση, αφού ένα ακόμη μέλος του “Αθλόπολις” θα αγωνίζεται πλέον σε τμήματα υποδομής ομάδας της Super League τη σεζόν 2019 - 2020.

ΜΥΤΙΚΑΣ PRESS: Ο νεαρός Δημήτρης είναι γιος του συμπατριώτη μας φυσικοθεραπευτή Λευτέρη Γερονικολού και της Βιβής Σερεπίσου. Βαδίζει στα χνάρια του πατέρα του Λευτέρη, που μεγάλωσε στον Μύτικα και δραστηριοποιείται εδώ και πολλά χρόνια στην Βόνιτσα. Ο Λευτέρης ήταν ένας εξαιρετικός και χαρισματικός ποδοσφαιριστής, με πολλά χρόνια θητεία στα τοπικά πρωταθλήματα με τα χρώματα του Α.Ο. Αλυζιακού, όπου έγραψε την δική του ποδοσφαιρική ιστορία.
Συγχαρητήρια και από εμάς και σε ανώτερα στον Δημήτρη...

3 σχόλια:

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.