Ποσό 595.000 € από το Φιλόδημος Ι στον Δήμο Ξηρομέρου, για την «Αγροτική Οδοποιία Αλυζίας».

Πανοραμική φωτογραφία μεγάλου μέρους του κάμπου της Αλυζίας, από την κα Σπυριδούλα Σούφη.
Ποσό 595.000 € από το Φιλόδημος Ι στον Δήμο Ξηρομέρου, για το έργο «Αγροτική Οδοποιία Αλυζίας», που η σημασία του είναι πολύ μεγάλη για την ευκολότερη πρόσβαση των αγροτών και κτηνοτρόφων της περιοχής μας στις δουλειές τους.
Η συγκεκριμένη χρηματοδότηση προκύπτει προς υλοποίηση της με αρ. πρωτ. 40411/2-5-2018 πρόσκλησης IV, για την υποβολή αιτήσεων χρηματοδότησης στο Πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι» στον Άξονα Προτεραιότητας «Δράσεις για τη βελτίωση αγροτικής οδοποιίας» με τίτλο «Βελτίωση της πρόσβασης σε γεωργική γη και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις», όπως τροποποιήθηκε με την υπ’ αριθμ. 75372/18-12-2018 απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών.
Η πρόσκληση αφορούσε την χορήγηση χαμηλότοκων επενδυτικών δανείων από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων στους Δήμους, Περιφέρειες, Ν.Π.Δ.Δ. των Ο.Τ.Α., Συνδέσμους και Ενώσεων Ο.Τ.Α. και Επιχειρήσεων Ο.Τ.Α. κοινωφελούς χαρακτήρα, από το Τ.Π. & Δανείων, από πόρους της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων (ΕΤΕπ) και του Τ.Π. & Δανείων», όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει.
Το έργο είχε ενταχθεί στο ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι, με την υπ' αριθ. 27060/11-04-2019 Απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών και σήμερα από την ένταξη προχωράει στην υλοποίηση.
Τα επενδυτικά αυτά δάνεια είναι διάρκειας 15 ετών και θα αποπληρώνονται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, όπως ήταν και ο σχεδιασμός του ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι.
Δείτε εδώ το επίσημο έγγραφο του ΤΠ & Δ, όπως η ορθή του επανάληψη αναρτήθηκε 25.2.2020 στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ.

2 σχόλια:

  1. Με το γηπεδο γυτικα τι γινεται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπήκε στο Φιλόδημος 2 τον Δεκέμβριο του 2019. Μέχρι τότε απλά ήταν η πρόταση της ΓΓΑ προς το Υπουργείο Εσωτερικών.

    https://mytikaspress.blogspot.com/2019/12/37068858.html?m=1

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.