Νίκος Ζώγας: Σκουπιδιών συνέχεια.


Του κ. Νίκου Ζώγα.
Δημοτικός Σύμβουλος Ξηρομέρου
με την παράταξη ''Αναζωογόνηση Ξηρομέρου''.

Παιδιά δεν χρειάζεται πανικός. Εγώ δεν είπα τίποτα άλλο από αυτό που επιβεβαίωσε σήμερα η Πρόεδρος του Αστακού κυρία Γριτσίπη, η οποία από το πρωί γέμισε πολλά φορτηγά με το JCB του Δήμου και εργάτες. Όμως η κατάσταση του Δήμου είναι τραγική και δεν αλλάζει με γιουρούσια κατόπιν εορτής.
Πάρτε σημερινές εικόνες από Καραϊσκάκη και Βασιλόπουλο.
Μα καλά οι εικόνες στους κάδους, αλλά η παιδική χαρά στο Καραϊσκάκη να είναι σκουπιδότοπος; Αλλά και όλες οι παιδικές χαρές του Δήμου μήπως δεν είναι εγκαταλελειμμένες; Μήπως είναι και αυτά φανταστικά και ψεύτικα και απέχουν από την πραγματικότητα; Απλά είστε λίγοι και είστε σε λάθος ρότα.

Αστακός 25/2/2020


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.