Στον Μύτικα καήκανε τα κάρβουνα τσικνίζοντας στον κεντρικό πεζόδρομο (φωτογραφίες).


Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την Τσικνοπέμπτη που διοργάνωσαν ο Σύλλογος Γυναικών Μύτικα και ο Σύλλογος Επαγγελματιών Μύτικα. Με τον καιρό συννεφιασμένο αλλά χωρίς βροχή, πλήθος κόσμου στον κεντρικό πεζόδρομο της αγοράς του Μύτικα, με μουσική, χορό, κρασί και ψημένα σουβλάκια τσίκνησαν όλοι μαζί.
Κρίμα που δεν μπορούσαμε να παραβρεθούμε. Ευχόμαστε και του χρόνου με υγεία και πλέον μπήκαμε στην τελική ευθεία για το 13ο Μυτικιώτικο Καρναβάλι, που και φέτος αναμένεται να είναι ξεχωριστό και με πολλές εκπλήξεις, όπως πολλά χρόνια μας έχουν συνηθίσει οι γυναίκες του Συλλόγου.1 σχόλιο:

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.