Καλό ταξίδι Βασίλη...


Δεν είναι πλέον ανάμεσα μας ο σε όλους αγαπητός συμπατριώτης μας από τον Μύτικα Βασίλης Λύτρας του Θεοδώρου. Η ξαφνική είδηση του θανάτου του νωρίς σήμερα το πρωί, βύθισε τον Μύτικα στην λύπη, για έναν καλό άνθρωπο, άριστο οικογενειάρχη και πολύ καλό επαγγελματία.
Η νεκρώσιμος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί αύριο Καθαρά Δευτέρα, στον ιερό ναό του Αγίου Νικολάου Μύτικα, στις 12 το μεσημέρι.
Τα θερμά μας συλλυπητήρια προς την οικογένεια του και στους συγγενείς του.
Καλό ταξίδι γείτονα Βασίλη... ας είναι ελαφρύ το χώμα...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.