Προσφορά του συμπατριώτη μας κ. Χρήστου Χατζαρά, προς τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον Δήμο Ξηρομέρου.


Η CretaForce του συμπατριώτη μας Μυτικιώτη κ. Χρήστου Χατζαρά που διαμένει στην Αθήνα, η οποία ανέλαβε για τέσσερα χρόνια την δωρεάν φιλοξενία της ιστοσελίδας του Δήμου Ξηρομέρου και συγκεκριμένα έως 1.1.2024 (δείτε εδώ), έρχεται σήμερα για να κάνει την παρακάτω προσφορά στις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον Δήμο Ξηρομέρου.
Πολλούς χαιρετισμούς Χρήστο...

-----------------------------

Η CretaForce, πρωτοπόρος στις υπηρεσίες web hosting στην Ελλάδα, θέλοντας να συνεισφέρει και να βοηθήσει τις επιχειρήσεις που πλήττονται από την κρίση, θέτει την κοινωνική εταιρική της ευθύνη πάνω από όλα και διαθέτει υπηρεσίες φιλοξενίας ιστοσελίδων δωρεάν για 1 έτος, από την στιγμή της εγγραφής, σε όλες τις επιχειρήσεις του Δήμου Ξηρομέρου.
Οι προσφερόμενες δωρεάν υπηρεσίες αφορούν τα παρακάτω πακέτα:


Για να έρθετε σε επαφή μαζί μας θα πρέπει να στείλετε ένα αίτημα συνεργασίας στο sales@cretaforce.gr με τα στοιχεία επικοινωνίας σας. Στη συνέχεια θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας και αφού ελέγξουμε ότι η ιστοσελίδα σας καλύπτει τις τεχνικές προδιαγραφές της υπηρεσίας, θα προχωρήσουμε στη μεταφορά της ιστοσελίδας και των e-mail σας στη δικιά μας υποδομή.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.