Ορκίστηκε και ανέλαβε τα καθήκοντα του ο τοπικός σύμβουλος κ. Νίκος Λυγκώνης.


Ορκίστηκε και ανέλαβε τα καθήκοντα του, την Δευτέρα 9 Μαρτίου, ενώπιον του Δημάρχου Ξηρομέρου κ. Γιάννη Τριανταφυλλάκη, ο τοπικός σύμβουλος Μύτικα κ. Νίκος Λυγκώνης.
Συγχαρητήρια και καλή επιτυχία Νίκο και από εμάς...
Καλή δύναμη στο δύσκολο έργο σας, μαζί με όλο το υπόλοιπο Τοπικό Συμβούλιο, για έναν Μύτικα με πολλά και σοβαρά προβλήματα, που τα βλέπουν και τα ξέρουν όλοι, που έχουν συσσωρευτεί εδώ και πολλά - πολλά χρόνια και θέλει πολύ δουλειά για να λυθούν.

2 σχόλια:

  1. Καλα με "εψελνες" στην ομαδα.. Τώρα στην κριτικη κι εγω.Θα μου τα χωνεις και θα στα χωνω.Παραταυτα..καλοριζικος φιλε.Θοδ.Γκουρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.