Ενημέρωση για τις τρέχουσες - προσεχείς δράσεις του Συλλόγου Απανταχού Αρχοντοχωριτών "Ο ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ".



Ο Σύλλογος Απανταχού Αρχοντοχωριτών "Ο ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ" προγραμματίζει τις εξής δράσεις για το προσεχές χρονικό διάστημα:

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΟΓΟΥ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΑΡΧΟΝΤΟΧΩΡΙΤΩΝ "Ο ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ".
Το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Απανταχού Αρχοντοχωριτών «Άγιος Γεώργιος», ενημερώνει τους Απανταχού Αρχοντοχωρίτες, πως έπειτα από συνέλευση του στις 2.3.2020 αποφάσισε ομόφωνα τα παρακάτω:
  • Στις 22 ή 23 Μαρτίου (η ακριβής ημέρα θα καθοριστεί από τον καιρό), θα γίνει καθαριότητα και στολισμός της διαδρομής όπου θα πραγματοποιηθεί η Παρέλαση και βέβαια θα καθαριστεί ο χώρος της πλατείας, όπου θα πραγματοποιηθεί η κατάθεση των στεφάνων.
  • Στις 8 ή 9 Απριλίου (θα καθοριστεί από τον καιρό), θα πραγματοποιηθεί καθαριότητα στην εκκλησία του Αγίου Σπυρίδωνα, Πολιούχου του Αρχοντοχωρίου, με τη σύμφωνη γνώμη και του εφημέριου του Ναού Πατέρα Αθανάσιου Φραγκοτάσιου. Εντός του Ναού η καθαριότητα θα γίνει κυρίως από το Γυναικείο Τμήμα του Συλλόγου.
  • Επίσης θα καθαριστεί και ο εξωτερικός και εσωτερικός χώρος του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου, ώστε να είναι έτοιμος για την Ιερή Θεία Λειτουργία και τις εκδηλώσεις που θα πραγματωθούν μετά το πέρας αυτής 23.4.2020 (εδέσματα, χορευτικό τμήμα και τμήμα ιππικού συλλόγου, κ.τ.λ.).
  • Παρεμβάσεις ακόμα θα γίνουν στον χώρο του μπάσκετ, με στόχο τη βελτίωση του, όπως καθαριότητα και διαγράμμιση του αγωνιστικού χώρου, σε συνεργασία με τον Πρόεδρο της Τ.Κ. Αρχοντοχωρίου και τον Δήμο Ξηρομέρου.
  • Τέλος αποφασίστηκε η πρώτη αιμοδοσία του Συλλόγου στις 4 Απριλίου 2020, ημέρα Σάββατο, σε συνεργασία με το Γ.Ν. Αγρινίου, (Αγροτικό ιατρείο Αρχοντοχωρίου – κινητή μονάδα αιμοληψίας).
Ερωτήσεις ή όποια άλλη πληροφορία στα τηλέφωνα:
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: 6974301644, ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: 6981219879, ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: 6983751759 και ΤΑΜΙΑΣ: 6976086106.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.