Πρώτο Δημοτικό Συμβούλιο στον Δήμο Ξηρομέρου με τηλεδιάσκεψη.


Πραγματοποιήθηκε χτες Τετάρτη στις 06:00 μ.μ. το πρώτο Δημοτικό Συμβούλιο στον Δήμο Ξηρομέρου μέσω τηλεδιάσκεψης.
Εξαιτίας των ειδικών συνθηκών με τον Covid 19, δημόσιος και ιδιωτικός τομέας λειτουργούν εδώ και πολύ καιρό με αυτό τον τρόπο και ο Δήμος Ξηρομέρου εναρμονιζόμενος ακολούθησε και αυτός, ώστε να φύγει από τα εκ περιφοράς Δημοτικά Συμβούλια και να πάει σε κάτι πιο άμεσο και ζωντανό, όπου θα ακούγονται οι απόψεις και οι γνώμες των παρατάξεων και των δημοτικών συμβούλων ζωντανά και θα γίνεται διάλογος, όπως το εφαρμόζουν όλοι οι Δήμοι, οι Περιφέρειες, η Κεντρική Κυβέρνηση και κάθε τομέας δημόσιος ή ιδιωτικός.
Αυτός ο τρόπος διαλογικής συζήτησης, μετά το τέλος της κρίσης του Covid 19, ήρθε για να μείνει και καλό είναι να χρησιμοποιηθεί για συνεννόηση και σύνθεση μεταξύ των δημοτικών παρατάξεων, για την καλύτερη αντιμετώπιση των προβλημάτων του Δήμου, σε ένα πεδίο όπως αυτό της τοπικής αυτοδιοίκησης, κατεξοχήν πεδίο συγκλίσεων και συναινέσεων, όπου τα κοινά προβλήματα περισσότερο ενώνουν παρά χωρίζουν τις δημοτικές παρατάξεις.
Από την τηλεδιάσκεψη απείχε σύσσωμη η αξιωματική αντιπολίτευση, η παράταξη «ΔΥΝΑΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ - ΠΡΩΤΑ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ», που είχε τα προηγούμενα 5 χρόνια την ευθύνη διοίκησης του Δήμου Ξηρομέρου.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.