Σε πορεία δημοπράτησης τα έργα προϋπολογισμού 370.688,58 €, του πλαστικού χλοοτάπητα και περίφραξης του γηπέδου του Μύτικα, καθώς και η περίφραξη του γηπέδου Κανδήλας.


Σε συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ξηρομέρου στις 2 Ιουνίου 2020, αποφασίστηκε η έγκριση της μελέτης, η συγκρότηση της επιτροπής διενέργειας/αξιολόγησης και ο καθορισμός των όρων διακήρυξης ανοιχτού διαγωνισμού μέσω ΕΣΗΔΗΣ, για το έργο «Κατασκευή, επισκευή και συντήρηση αθλητικών εγκαταστάσεων Δήμου Ξηρομέρου», ενταγμένο στο Φιλόδημος ΙΙ με χρηματοδότηση 370.688,58 €, με την υπ' αριθμόν 85994/2-12-2019 απόφαση του Υπουργείου Εσωτερικών (σας είχαμε ενημερώσει εδώ).
Η διακήρυξη αφορά δύο υποέργα:
  • ΥΠΟΕΡΓΟ 1: «Τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα στο δημοτικό γήπεδο Τ.Κ. Μύτικα ΔΕ Αλυζίας Δήμου Ξηρομέρου», προϋπολογισμού 300.000 € (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ).
  • ΥΠΟΕΡΓΟ 2: «Αποπεράτωση δημοτικού γηπέδου Τ.Κ. Κανδήλας Δ.Ε. Αλυζίας Δήμου Ξηρομέρου», προϋπολογισμού 70.688,58 € (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ).
Η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Ξηρομέρου συνέταξε την διακήρυξη του έργου και έχει εκκινήσει η διαδικασία για την δημοπρασία των δύο υποέργων.
Εργοδότης ή κύριος του έργου: ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ.
Φορέας κατασκευής του έργου: ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ.
Προϊσταμένη Αρχή: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
Διευθύνουσα ή Επιβλέπουσα Υπηρεσία: Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΗΜΟΥ Ι.Π. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ.

Δείτε εδώ το επίσημο έγγραφο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.