Τα αρχαία και τα νέα παιδικά παιχνίδια στην Παλαιομάνινα.


Ωραίο συναίσθημα όταν ως υπεύθυνος της ηλεκτρονικής καταγραφής των τίτλων της σχολικής βιβλιοθήκης του σχολείου σου, ώστε αυτή να ενεργοποιηθεί και να καταστεί λειτουργική προς όφελος των μαθητών, έρχεται στα χέρια σου για καταγραφή ένα βιβλίο από τον Δήμο σου: «Τα αρχαία και τα νέα παιδικά παιχνίδια στην Παλαιομάνινα», του Δημήτρη Στεργίου, σε έκδοση από τον Εταιρεία Φίλων των Μνημείων της Παλαιομάνινας.
Ένα πολύ καλαίσθητο και κατατοπιστικό βιβλίο του τοπικού πολιτισμού της Παλαιομάνινας και κατ' επέκταση του Δήμου Ξηρομέρου, που με περίσσια χαρά καταγράψαμε στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Θεστιέων.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.