Ο κλάδος της εστίασης μέσα στην κρίση του Covid 19 είναι εδώ.


Σε μία χρονική περίοδο, που λόγω Covid 19, ο τουρισμός και η εστίαση έχουν δεχτεί ένα πολύ μεγάλο πλήγμα, οι επαγγελματίες του κλάδου προσπαθούν να σταθούν όρθιοι. Έτσι και στον Μύτικα οι επαγγελματίες της εστίασης είναι όρθιοι και θα προσπαθήσουν σε όλους τους επισκέπτες που θα έρθουν στον Μύτικα, να παρέχουν όσο το δυνατόν καλύτερες υπηρεσίες.
Σας παρουσιάζουμε λοιπόν μία είδηση αισιοδοξίας, την βράβευση 3 επιχειρήσεων εστίασης του Μύτικα, που αλιεύσαμε στα κοινωνικά δίκτυα.

1 σχόλιο:

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.