Φωτιά στον οικισμό του Μύτικα, κατασβέστηκε γρήγορα (βίντεο από drone).


Φωτογραφίες & βίντεο: κ. Φώτης Λυγκώνης.

Φωτιά εκδηλώθηκε σήμερα Σαββάτο στις 12:40 μ.μ. περίπου σε ιδιωτικό χώρο οικοπέδου, εντός του οικισμού του Μύτικα. Μιλάμε για σημείο κοντά στο λιμάνι του Μύτικα, σε μια περιοχή με σπίτια.
Ευτυχώς το σημείο ήταν πρόσφατο καθαρισμένο από τα χόρτα και η γρήγορη επέμβαση των περιοίκων εμπόδισε τους ισχυρούς ανέμους που φυσάνε από το πρωί, να κάνουν την κατάσταση πολύ επικίνδυνη.
Παρόν στην φωτιά και ο Δήμος Ξηρομέρου, ο οποίος ειδοποιήθηκε και έσπευσε με το πυροσβεστικό του και τον Αντιδήμαρχο κ. Κώστα Μπαμπούρη, που πήρε νερό από τους πυροσβεστικούς κρουνούς του Μύτικα και έτσι κατασβέστηκε οριστικά κάθε εστία φωτιάς.
Επίσης παρόν κατά την διάρκεια της κατάσβεσης της φωτιάς και ο Πρόεδρος του Μύτικα κ. Δημήτρης Φάρρος, ο οποίος ειδοποιήθηκε και προσήλθε άμεσα στο σημείο της φωτιάς.
Για τα αίτια της φωτιάς, πληροφορίες μιλάνε για εργασίες σε υπό κατασκευή μεταλλικό στέγαστρο, που άθελα οδήγησαν στην φωτιά.
Χρειάζεται πολύ προσοχή από όλους μας, γιατί στον Μύτικα οι δυνατοί άνεμοι είναι παρών σχεδόν πάντα.
Ευχαριστούμε πολύ τον αναγνώστη του Blog μας κ. Φώτη Λυγκώνη για την ευγενική παραχώρηση της φωτογραφίας και του βίντεο.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.