Με εξαιρετική επιτυχία το 1ο Korpi Water Football Summer School 2020 στην Κανδήλα (videos).


ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑIAΣ ΑΛΥΖΙΑΣ
Κανδήλα Ξηρομέρου, Αιτωλοακαρνανία, Τ.Κ: 30019 
Τηλ: (+30) 6980163987

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. 

1ST KORPI WATER FOOTBALL SUMMER SCHOOL 2020.

Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε φέτος το πρώτο summer school του Αίαντα Αλυζίας στην Κανδήλα Ξηρομέρου το διάστημα 10-13 Ιουλίου.
Στο ποδοσφαιρικό αυτό σχολείο συμμετείχαν 52 αθλητές από πολλά χωριά του Ξηρομέρου (Κανδήλα, Μύτικας, Βάρνακας, Παναγούλα, Μοναστηράκι, Αστακό, Βόνιτσα, Πάλαιρο, Χρυσοβίτσα και την Άρτα).
Προπονητές του καμπ μας ήταν οι Λεκατσάς Νίκος, Κρινίτσας Αντώνης, Τζέλης Γρηγόρης, Φιλήμονας Βασιλαράκης, Χαλιμάς Γιώργος, Πήλιος Σπύρος.
Οι μικροί αθλητές χωρίστηκαν σε 4 ηλικιακά γκρουπ και πραγματοποίησαν 5 προπονήσεις (τεχνική - τακτική - φυσική κατάσταση), εργομετρικά τεστ, σεμινάριο διατροφής και ψυχολογίας, βιντεοαναλύση των αγώνων που έπαιξαν και δύο φιλικούς αγώνες με αντίπαλο την ακαδημία του Παναιτωλικού - Ελπίδων και του Αθλόπολις Πρέβεζας.
Ευχάριστη έκπληξη για τους μικρούς αθλητές μας αποτέλεσε η επίσκεψη των επαγγελματιών ποδοσφαιριστών Γιώργου Λιάβα, Μάκη Μπακαδήμα, Σπύρου Γεωργούση και Δημήτρη Θεοδωρόπουλου, οι οποίοι έπαιξαν στην προπόνηση, μίλησαν και φωτογραφήθηκαν με τους αθλητές του καμπ.
Προσπαθήσαμε σε αυτό το μικρό χρονικό διάστημα να δείξουμε στα παιδιά τον τρόπο που δουλεύει μια επαγγελματική ομάδα, παράλληλα να τα βελτιώσουμε σε ατομικό επίπεδο αλλά κυρίως να τα κάνουμε να αγαπήσουν το άθλημα του ποδοσφαίρου και να αναπτύξουν τα κοινωνικά τους χαρακτηριστικά.
Αρωγοί σε αυτοί την προσπάθεια μας ήταν οι γονείς των παιδιών που τα στήριξαν όλες αυτές τις μέρες των διπλών προπονήσεων.
Ο σύλλογός μας θέλει να ευχαριστήσει τα παιδιά, τους γονείς και σε όλους όσους στήριξαν την προσπάθεια μας αυτή. Επίσης τους υπεύθυνους των ακαδημιών που συμμετείχαν, Γεράσιμο Μπότσιο (Αναγέννηση Αστακού), Παναγιώτη Πετρόπουλο (ΠΑΣ Θύελλα Μοναστηρακίου), Κώστα Φραδέλο (ΑΟ Παλαίρου), Άρη Φερεντίνο (Αμβρακικό Βόνιτσας).
Ακόμη ένα μεγάλο ευχαριστώ στον τεχνικό διευθυντή της ακαδημίας του Παναιτωλικού και την ΠΑΕ Παναιτωλικός για την συμμετοχή τους στο καμπ. 

Πιο συγκεκριμένα: 

Τους χορηγούς.
1. Νερά Κορπή
2. Cuba beach bar
3. Alila tales and spirits
4. Mango beach bar
5. Κάβα ποτών Καββαδάς Λευκάδα
6. Ostrella εστιατόριο
7. Alexander- Paxinos room
8. Ηλιοτρόπιο Διονύσης και Δημήτρης Καϋμενάκης
9. Ψαροταβέρνα Φάρος Μύτικας
10. El barrio
11. Sunrise beach bar
12. Ποδοσφαιράκια Γρίβας Δημήτρης
13. Mare Amare café
14. Φαρμακείο Ταπραντζή Χριστίνα
15. Copy Mania Στάθης Σταθόπουλος

Τους χορηγούς επικοινωνίας:
1. ΑΧΕΛΩΟΣ TV
2. WEB SPORTS 

Ευχαριστούμε τέλος το Δήμο Ξηρομέρου και την ενορία της Κανδήλας.




4 σχόλια:

  1. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΟΥΡΝΑΡΑΣ18 Ιουλίου 2020 στις 6:14 μ.μ.

    ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΟΥΡΝΑΡΑΣ18 Ιουλίου 2020 - 11:19 π.μ.
    Μια σπουδαια και αξιεπαινη προσπαθεια που αναβαθμισε αθλητικα την περιοχη και εφερε τα παιδια μας ,αλλα και τους γονεις ,κοντα στις συγχρονες αποψεις για την αθληση . Περαν αυτων ομως, ο κ. ΛΕΚΑΤΣΑΣ με την ιδρυση και λειτουργια του ΑΙΑΝΤΑ , δινει την ευκαιρια στα διψασμενα για αθλητισμο παιδια μας , σε μια απομονωμενη περιοχη με ανυπαρκτους αθλητικους χωρους, να αθλουνται και να διαπαιδαγωγουνται ολο το χρονο . Σε ευχαριστουμε Νικο , καλη επιτυχια στους στοχους σου .







    Αρχική σελίδα
    Προβολή έκδοσης ιστού
    Για το BLOG ΞΗΡΟΜΕΡΟNEWS
    ΞΗΡΟΜΕΡΟ-ΑΘΗΝΑ, Greece
    Προβολή πλήρους προφίλ
    Από το Blogger.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να ξεκινήσει και μια ανάλογη αθλητική διοργάνωση
    και σε άλλα αθλήματα και για τα παιδιά-κορίτσια της περιοχής μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο Νίκο συνέχισε έτσι δυνατά, όλοι οι γονείς σε στηρίζουμε και χαίρομαι να βλέπουμε τέτοια προσπάθεια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χιλια μπραβο στον Αιαντα και στους ανθρωπους του
    Συνεχιστε πιο δυνατα
    Πιο ψηλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.