''Έφυγε'' ο καπετάνιος Νίκος Πανταζής από τον Αστακό. Αύριο Σαββάτο στις 10:30 π.μ., η νεκρώσιμη ακολουθία στον Ι.Ν. Αγίου Νικολάου Αστακού.


''Έφυγε'' σήμερα το πρωί για το μακαριότατο ταξίδι ο καπετάνιος Νίκος Πανταζής από τον Αστακό. Δεν έτυχε να τον γνωρίζουμε, αλλά Μυτικιώτες γνωστοί μας που τον γνώριζαν, μας μιλάνε για ένα υπέροχο άνθρωπο.
Τα θερμά μας συλλυπητήρια προς τους οικείους του, και η μνήμη και η θύμηση του να μείνει για πάντα στις ψυχές τους.
Η νεκρώσιμη ακολουθία θα τελεστεί αύριο Σαββάτο στις 10:30 π.μ., στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Αστακού.
Ακολουθεί ο συγκινητικός αποχαιρετισμός του γιου του κ. Αποστόλη Πανταζή, συνοδευόμενος από παλιές φωτογραφίες, με σχετικό του ποστάρισμα στο Facebook.

Πηγή: Facebook.

«Αγαπημένε μας Πατέρα.
Τελικά μπαρκάρισες πάλι, έφυγες ξανά, αυτή τη φορά όμως με ένα πλοίο διαφορετικό από όλα τα άλλα και για ένα ταξίδι με προορισμό το λιμάνι που θα ανταμώσεις τους γονείς τα αδέρφια σου, παλιούς αγαπημένους φίλους και συναδέλφους. 
Δεν ανησυχούμε για τις θάλασσες που θα αντιμετωπίσεις γιατί είσαι ο καλύτερος, δε θα είναι η πρώτη φορά άλλωστε. 
Ήσουν τα πάντα για εμάς Πατέρας - φίλος - δάσκαλος.
Σε ευχαριστούμε για όλα.
Καλό ταξίδι».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.