Και κλειδωμένες ομπρέλες στην παραλία του λιμανιού του Μύτικα!


Η φωτογραφία που μας έστειλε σήμερα μεσημέρι αναγνώστρια μας, μας έκανε είναι η αλήθεια να γελάσουμε στην αρχή και σας την παρουσιάζουμε.
Όπως οι προπονητές ποδοσφαίρου με κινήσεις από το πάγκο κλειδώνουν τον αγώνα, έτσι και κάποιος/α στην συγκεκριμένη περίπτωση, κλείδωσε μία ομπρέλα στην παραλία του λιμανιού του Μύτικα.
Βέβαια όπως μας έγραψε η αναγνώστρια μας, αγνόησε την κλειδωνιά και έκατσε κανονικά στην ομπρέλα και εμείς θα πούμε καλά έκανε. 

8 σχόλια:

 1. Αγαπητέ,Βασίλη

  Όπως φαίνεται στη φωτογραφία κι όπως σας ανέφερε η αναγνώστριά σας ο χώρος της ομπρέλας παραμένει ελεύθερος για χρήση από οποιονδήποτε επιθυμεί. Εμείς κλειδώσαμε τις ξαπλώστρες για να μην τις πηγαινοφέρνουμε, όχι τον χώρο τον οποίο μοιραζόμαστε,
  συνήθως, δύο και τρεις παρέες, χωρίς διαφωνίες και προστριβές.Και με την ευκαιρία, τόσο δύσκολο είναι να μπουν και στο συγκεκριμένο σημείο μερικές ακόμα ομπρέλες;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αγαπητέ φίλε,
   η παραλία δεν είναι τσιφλίκι κανενός να αφήνει και να κλειδώνει τα πράγματα του προκειμένου να μην τα πηγαινοφέρνει. Με αυτόν τον τρόπο είναι σαν να καπαρώσει κάποιος την ομπρέλα για τον εαυτό του απαγορευοντας στους άλλους να κάτσουν εκεί. Τι θα σκεφτόταν άραγε κάποιος τουρίστας πλησιάζοντας την ομπρέλα;

   Διαγραφή
 2. Αγαπητέ Αναγνώστη 9.43πμ,

  Συμφωνώ μαζί σας ότι προφανώς και ο συγκεκριμένος χώρος παραμένει ελεύθερος και μπορεί να χρησιμοποιηθεί από οποιανδήποτε. Ο χώρος και οι συγκεκριμένες ομπρέλες είναι για όλους. Αλλά ας αναλογιστούμε τι θα συμβεί αν ο κάθε ιδιώτης κλειδώνει τα υπάρχοντα του σε κάθε ομπρέλα ...

  Με εκτίμηση,
  Ειρήνη Παπαναστάση

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Κάνατε μήπως καμία βόλτα στο μήκος της παραλίας μέχρι την παλιοβαρκα να δείτε τι επικρατεί αμέτρητες οι ομπρέλες οι ξαπλώστρες και κάθε είδους στεγαστρα ιδιωτών που δεν μπορείς να σταθείς και να ακουμπήσεις ψάθα για να κολυμπήσεις. Στο χαλι αυτό και σε πολλά άλλα που επικρατούν εκεί (σκηνές τροχόσπιτα στη μέση του πουθενά και τα σκουπιδια σωρηδόν) ποιος θα βάλει τάξη μήπως θα πρέπει να ειδοποιηθεί το λιμενικό η η κλιματική εταιρεία του δημοσίου. Μόνο τουρισμό και πολιτισμό δεν το λες αυτό. Και ποιο είναι το αντίκρισμα για την πόλη μας? Μόνο τα σκουπίδια τους.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Αυτό τώρα το τελευταίο σχόλιο είναι άσχετο..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Που το βλέπετε το άσχετο σας ενοχλούν οι δυο ξαπλώστρες που παραμένουν κλειστές για να μην πηγαινοέρχονται και δεν σας ενοχλούν οι παραπλησιες ομπρέλες οι οποίες έχουν ανηρτημενες πινακίδες ως ιδιωτικές και στη μέση ιδιωτικό τραπεζάκι με ξαπλώστρες Μου φαίνεται ότι διυλίζουμε τον κώνωπα και καταπίνουμε την κάμηλον. Πήγατε σε παράλληλο παραθαλάσσια χωριά και είδατε πουθενά αυτό το αίσχος που επικρατεί.φτιαχνει ο καθένας από ένα τσαντίρι και ένα παραπηγμα όπου θέλει.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ωραία λογική είναι αυτή που έχεις φίλε. Επειδή η κατάσταση στην παραλία είναι άθλια ας προσπαθήσουμε προσθέτοντας όλοι το λιθαράκι μας να την κάνουμε χειρότερη. Σκεπτόμενοι όλοι έτσι θα μπορέσουμε άραγε να βελτιώσουμε την κατάσταση; Μήπως αυτό που απαιτείται είναι πρώτα αυτοβελτίωση και ατομική ευθύνη και ύστερα οργανωμένες προσπάθειες από θεσμικούς φορείς προκειμένου να υπάρξει ένα καλύτερο αύριο για την εξέλιξη του τουρισμού στον τόπο μας;

   Διαγραφή
 6. Όλοι η παραλία είναι γεμάτη ομπρέλες κλειστές έχουν πιάσει όλοι την παραλία....ο αλος εκεί που ήταν η γαλάζια σημαία έχει ομπρέλες μεγάλες κ τραπέζι..κ έχει ταμπέλα που γράφει ιδιωτική ομπρέλα ... ιδιωτική ομπρέλα μόνιμη σε δημόσια παραλία..

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.