Το πρόβλημα του παράνομου παρκαρίσματος στο λιμάνι του Μύτικα συνεχίζεται.


Η φωτογραφία που μας έστειλε αναγνώστης του Blog μας μιλά από μόνη της. Ασυνείδητοι συμπολίτες μας παρκάρουν αυτοκίνητα και τρέιλερ πάνω στο λιμάνι του Μύτικα, αγνοώντας την σχετική σήμανση, δημιουργώντας χίλια προβλήματα στον χώρο και στους περιοίκους, εμποδίζοντας ακόμα και την σκουπιδιάρα του Δήμου να πάρει τους δύο κάδους που είναι στο σημείο (πρέπει να μπουν καπάκια σε αυτούς τους κάδους).
Το Λιμενικό Ταμείο Ξηρομέρου έχει επισήμως και εγγράφως, αλλά και προφορικώς, ζητήσει από το Λιμενικό και την Αστυνομία, να έρχεται κάθε ημέρα αν είναι δυνατόν και να κόβει κλήσεις, να αφαιρέσει πινακίδες, να φορτώσει οχήματα.
Δυστυχώς η εικόνα η ίδια όπως και τα προηγούμενα χρόνια, οι ασυνείδητοι πολίτες την ίδια συμπεριφορά και οι επιπτώσεις λόγω της έλλειψης αστυνόμευσης δεν υπάρχουν.
Εμείς σαν Blog θα κάνουμε αυτό που κάναμε και τα προηγούμενα χρόνια, θα απευθυνθούμε στην πηγή όλο αυτού του κακού, που είναι η απαράδεκτη νοοτροπία και συμπεριφορά συμπολιτών μας, αναφέροντας ότι στα 256 μέτρα υπάρχει χώρος δημοτικός για δωρεάν πάρκινγκ οχημάτων και τρέιλερ και αυτό που έχουμε να κάνουμε για να βοηθήσουμε τους ασυνείδητους συμπολίτες μας, είναι η παρουσίαση του παρακάτω χάρτη.
256 μέτρα από το λιμάνι του Μύτικα, υπάρχει το αναξιοποίητο κοινοτικό αγροτεμάχιο των 6 και πλέον στρεμμάτων για ελεύθερο πάρκινγκ οχημάτων και τρέιλερ (προβλέπονται εκεί να κατασκευαστούν ναυταθλητικές εγκαταστάσεις στο μέλλον).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.