Ενημέρωση ανενεργών μελών του Συλλόγου Απανταχού Αστακιωτών.


Γράφει ο κ. Χρήστος Μπόνης.

Αγαπητοί Φίλοι.
Το Δ.Σ του Συλλόγου Απανταχού Αστακιωτών εν όψη της εκλογικής διαδικασίας για την ανάδειξη των νέων οργάνων του, παρακαλεί όσα μέλη ήταν εγγεγραμμένα στα μητρώα του Συλλόγου των τελευταίων χρόνων (πλην της περιόδου 2018-2020) και επιθυμούν να παραμείνουν μέλη και να συμμετάσχουν στην διαδικασία των εκλογών να μας αποστείλουν στα email hmponis@gmail.com ή στου Συλλόγου sylloogosastakioton1@gmail.com μια αίτηση επανεγγραφής για να κατοχυρωθεί επίσημα στην λίστα μελών αλλά και στον εκλογικό κατάλογο.
Διευκρινίζουμε ότι όσοι έχουν δώσει την αίτηση τους το διάστημα 2018-2020 η όσοι ψήφισαν στις εκλογές του 2018 η όσοι συμμετείχαν στην Γ.Σ που διεξήχθη το 2019 δεν συμπεριλαμβάνονται στην συγκεκριμένη απαίτηση.
Η Ενημέρωση αφορά ΜΟΝΟ ΟΣΟΥΣ ΗΤΑΝ ΕΓΓΕΓΡΑΜΕΝΟΙ στις περιόδους προ του 2018 και πίσω και φυσικά δεν συμμετείχαν ούτε στις εκλογές του 2018 ούτε στην Γενική συνέλευση ούτε έχουν καταθέσει εκ νέου αίτηση στις διάφορες εκδηλώσεις του Συλλόγου.
Ο λόγος είναι ότι δεν θέλουμε να υπάρχει καμία υπόνοια αποκλεισμού κάποιων από την εκλογική διαδικασία. Δυστυχώς η κατάσταση που παραλάβαμε ως προς το μητρώο μελών από την προηγούμενη διοίκηση δεν ήταν ότι και καλύτερο.
Επομένως στα πιο πάνω email όσοι επιθυμούν να επαναδραστηριοποιηθούν ας μας στείλουν την νέα αίτηση τους. Παράλληλα δε, θα λάβουν τους απολογισμούς (διοικητικό και οικονομικό) και εν συνέχεια θα έχουν το δικαίωμα να συμμετάσχουν στις εκλογές που θα ανακοινωθούν από το Δ.Σ. στις επόμενες ημέρες.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.