Παραίτηση του Προέδρου της Τ.Κ. Βασιλόπουλου Ξηρομέρου, από την Επιτροπή Αγώνα για την Π.Ο.Α.Υ.


Προς: Δήμαρχο Ξηρόμερου
κ. Ιωάννη Τριανταφυλλάκη
Κοιν: Επιτροπή Διαβούλευσης
του Δήμου Ξηρόμερου

Κύριε Δήμαρχε.
Με την υπ αριθ 1/2020 απόφαση της Επιτροπής Διαβούλευσης του Δήμου Ξηρόμερου, με εντάξατε ως μέλος στην Επιτροπή Αγώνα εναντίον της προς θεσμοθέτηση ΠΟΑΥ Εχινάδων Νήσων και Αιτωλοακαρνανίας.
Ως γνωστόν ως μέλος της Επιτροπής είναι και ο διαχειριστής του ενημερωτικού μπλοκ κοινωνικής δικτύωσης mytikas press κ. Βασίλειος Σούλας που επανειλημμένα επέδειξε επιλεκτική ενημέρωση και μεροληπτική στάση εις βάρος των συμφερόντων του χωριού μου, παρά τις συνεχείς εκκλήσεις και προτροπές μου.
Συγκεκριμένα, ως διαχειριστής του ενημερωτικού μπλοκ mytikas press, αποσιωπά ή στρεβλώνει συνεχώς και σκόπιμα κάθε δράση αλλά και αίτημα των κατοίκων του χωριού μου και της Τοπικής Κοινότητας, όπως έπραξε και με την πρόσφατη νεροποντή που πλημμύρισε το χωριό μου. 
Είναι φανερό ότι ο κ. Β. Σούλας εκ του προαναφερόμενου ρόλου του, προτάσσει ως μόνη ενημέρωση κάθε τι που θεωρεί ότι υπηρετεί το παραταξιακό του συμφέρον, έτσι όπως ο ίδιος το εννοεί, και όχι το συμφέρον των δημοτών και εν γένει του Δήμου. 
Για τους λόγους αυτούς, επειδή δεν δύναμαι να συνυπάρχω στην ίδια επιτροπή με τον κ. Β. Σούλα για ένα τόσο σοβαρό θέμα που απασχολεί την κοινότητα μου αλλά και συνολικότερα το Δήμο μας, παρακαλώ αν και είμαι εκλεγμένος Πρόεδρος να αντικατασταθώ.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΕΤΡΟΝΙΚΟΛΟΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΚ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.