Εργασίες συντήρησης στην πλωτή προβλήτα στον πάνω Μύτικα.


Μικρές εργασίες συντήρησης στην πλωτή προβλήτα του πάνω Μύτικα σε δύο δόσεις. Τον Ιούλιο τρίψιμο και βάψιμο και τώρα μία τοποθέτηση λαμαρίνας από κάτω από την γέφυρα πρόσβασης.
Επίσης παρουσίασε βλάβη μετά από 9 χρόνια ο φωτοσημαντήρας ασφαλείας που είχε τοποθετηθεί το 2011 (δείτε εδώ) και έγινε προσπάθεια να επισκευαστεί, αλλά δεν κατέστη δυνατόν. Σύντομα θα γίνει αντικατάσταση του.
Η πλωτές προβλήτες στον Μύτικα θέλουν ιδιαίτερη προσοχή και συνεχή παρακολούθηση και συντήρηση, ώστε να μην βρεθούμε προ δυσάρεστων καταστάσεων.
Οι εργασίες γίνονται με συνδρομή του Λιμενικού Ταμείου Ξηρομέρου και υπό την επίβλεψη του Προέδρου του Μύτικα.
0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.