Συνεδρίαση (τελευταία) του Δ.Σ του Συλλόγου των Απανταχού Αστακιωτών.


Συνεδρίασε την Κυριακή 27/9/2020 το Δ.Σ του Σ.Α.Α. με θέματα της Ημερήσιας Διάταξης όπως διανεμήθηκε στα μέλη:

1. Έγκριση Διοικητικού Απολογισμού περιόδου 2018 - 2020.
2. Έγκριση Οικονομικού Απολογισμού περιόδου 2018 - 2020.
3. Προσδιορισμός Τακτικής ΓΕΝΙΚΗΣ Συνέλευσης.
4. Προσδιορισμός εκλογών για νέο Δ.Σ.
5. Λοιπά θέματα (ενημερώσεις για τις πρωτοβουλίες που έχει δρομολογήσει το απερχόμενο Δ.Σ.

Έχοντας την απαιτούμενη απαρτία κατά τα 6/7 με παρόντες Μπόνης Χρήστος-Νικολάου Κώστας, Γαλάνη Αγγελική, Σούρλα Γωγώ, Παπαγεωργίου Γιώτα και Παπαναστάση Δημήτρη και απών Κοντή Ειρήνη και μετά την ανάγνωση των απολογισμών Διοικητικού και Οικονομικού οι οποίοι εγκριθήκαν παμψηφεί, προχωρήσαμε στον καθορισμό της τακτικής Γενικής Συνέλευσης.
Όπως ήδη είναι γνωστό, όλες οι πολυμελής συγκεντρώσεις άνω των 6 ατόμων απαγορεύονται, για τον λόγω αυτό αποφασίστηκε να διανεμηθούν στα μέλη (όσα είναι ενεργά) οι δυο απολογισμοί μέσω e-mail και με την παράκληση να δώσουν την ψήφο τους (θετική ή αρνητική) για να προχωρήσει η διαδικασία των εκλογών. ΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ να ψηφίσουν ΟΛΟΙ μέσω του e-mail του Συλλόγου, ούτως ώστε να υπάρχει η δυνατότητα της επίσημης καταγραφής του αποτελέσματος.
Η αποστολή των απολογισμών στα μέλη θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 30/9/2020, με χρονικό όριο τεσσάρων ημερών να δώσουν την απάντηση τους.
Σαν ημερομηνία της εκλογικής διαδικασίας ορίστηκε η 18/10/2020 ημέρα Κυριακή στα γραφεία της ΠΑΝΣΥ στην οδό Πατησίων.
Με την (ευελπιστούμε θετική ψήφο) υπερψήφιση των απολογισμών θα σας ανακοινώσουμε το ψηφοδέλτιο και την εφορευτική επιτροπή, ούτως ώστε να έχετε αρκετό χρόνο για τις επιλογές σας.
Στα μέλη του Συλλόγου που το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα θα βρίσκονται στον Αστακό ή τα μέλη που έχουν μόνιμη κατοικία εκτός Αθηνών, θα τους αποσταλούν ψηφοδέλτια αρκετά νωρίς, ούτως ώστε να έχουν την δυνατότητα να ψηφίσουν και να επιστρέψουν τους φακέλους ξανά, τους οποίους θα παραλάβει η εφορευτική επιτροπή και θα καταχωρήσει τους σταυρούς προτίμησης.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ 
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ 

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΑΣΤΑΚΙΩΤΩΝ 

Tel. mobile 00306977267078 
Tel. mobile 00306944674225

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.